Ece Yaşar Çukur'dan ayrıldı mı? Çukur Karaca öldü mü?

Pazartesi akşamlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Çukur'da bu hafta yine sular durulmuyor. Geçtiğimiz hafta Kubilay Aka'nın veda ettiği Çukur'a bir oyuncunun daha veda edeceği gündeme gelmişti. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde veda eden isim belli oldu. Çukur Karaca öldü mü? Ece Yaşar Çukur'dan ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ece Yaşar Çukur'dan ayrıldı mı" Çukur Karaca öldü mü"

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur'da ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Çukur'un son bölümünde Karaca'nın sürpriz bir ziyaretçi yüzünden kafası karışıyor. Celasun'dan haber alamayan Karaca, peşine düştüğü ipucu sayesinde önemli bir bilgi elde ediyor. Bu bilgi Amca ve Karaca'yı karşı karşıya getirirken, gerçekleşen yüzleşmenin sonucu herkesi şoka uğratıyor. Çukur Karaca öldü mü?? Ece Yaşar Çukur'dan ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR KARACA ÖLDÜ MÜ?

Çukur'un 12 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde izleyicileri üzen bir ayrılık yaşandı. Çukur dizisinin en sevilen karakterlerinden Karaca Koçovalı ölerek diziye veda etti! Çukur Karaca karakteri en son diziden ayrılmak istiyordu. Ancak Karaca amcanın sırrını öğrenerek ifşa oldu ve Amca Cumali elinde ölerek diziye veda etti.

ECE YAŞAR KİMDİR?

Tiyatro ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Ece Yaşar, 1994 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu. İlk oyunculuk deneyimini "Kara Sevda" dizisinde tamamladı.

2015 yılından itibaren film ve dizilerde rol alan Ece Yaşar, ayrıca yönetmen asistanlığı ve reklamlarda seslendirme de yapmaktadır. Yeni projelerde yer almaya devam ediyor.

  • Çukur Karaca ölecek mi
  • karaca ölüyor mu
  • Ece Yaşar
  • Ece Yaşar çukur
  • Ece Yaşar kimdir
  • Ece Yaşar kaç yaşında
  • diziden ayrıldı mı
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın