Çukur 129. bölüm izle tek parça! Show Tv Çukur 4. sezon 37. son bölüm kesintisiz izle!

Ay Yapım imzalı Çukur dizisi pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitliyor. 4 sezondur devam eden dizide finale yaklaşıldı. Çukur dün akşam 4. sezon 37. son bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Koçovalılar'ın elinden son anda kurtulmayı başaran Amca, vuracağı büyük darbe için doğru zamanı beklerken; bütün yetkiyi Şahram adında gizemli bir adama verecek...

Çukur 129. bölüm izle tek parça!  Show Tv Çukur 4. sezon 37. son bölüm kesintisiz izle!

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur dün akşam 129. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Final bölümüne kısa süre kalan dizide aksiyon ve heyecan izleyicisini ekrana kilitledi. Dizinin yeni bölümünde; kenetlenen Koçovalı kardeşler bir yandan Amca'nın izini sürerken diğer yandan Çukur'un yaralarını sarmaya çalışacak. Hem Koçovalılar hem de Çukur uzun zaman sonra huzur içindeyken, Amca'nın hamlesi her şeyi değiştirecek...

ÇUKUR 129. BÖLÜM İZLE!


ÇUKUR 129. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kenetlenen Koçovalı kardeşler bir yandan Amca'nın izini sürerken diğer yandan Çukur'un yaralarını sarmaya çalışacak.

Koçovalılar'ın elinden son anda kurtulmayı başaran Amca, vuracağı büyük darbe için doğru zamanı beklerken; bütün yetkiyi Şahram adında gizemli bir adama verecek.

Yamaç, Çukur'u beladan uzak tutmak için her şeyi kökünden değiştirecek bir yol bulacak. Bu durum Çukur'da yepyeni bir dönemin başlangıcı olurken; aile içinde de herkesin yüzünü güldüren sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Hem Koçovalılar hem de Çukur uzun zaman sonra huzur içindeyken, Amca'nın hamlesi her şeyi değiştirecek.

ÇUKUR OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur'un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, Hare Sürel, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Masumiyet 13. bölüm izle tek parça! Masumiyet final bölümü kesintisiz izle!

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın