Camdaki Kız dizisine damga vuran anlar! Nalan, Cana'daki detayı gördü Sedat'ı terk etti

Kanal D'de ekrana getirilen başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun rol aldığı Camdaki Kız 29 Nisan perşembe akşamı yeni bölümü ile yayınlandı. Sedat'ın Cana ile fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından Gülnihal'in doğum gününde bir araya gelen iki aile aradaki buzları eritir ve Nalan yüzüğü yeniden parmağına takar. Ancak Nalan doğum günü esnasında Cana'nın bilekliğini görünce ipler kopar. Nalan, nişan yüzüğünü herkesin içinde Sedat'a verir ve evden çıkar.

Camdaki Kız dizisine damga vuran anlar! Nalan, Cana'daki detayı gördü Sedat'ı terk etti

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız dizisi 29 Nisan perşembe 4. bölümü ile ekrana getirildi.

Sedat'ın Cana ile fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından Koroğlu malikanesine Nalan ve ailesi davet edilir. Cana ile aile dostu olduklarının imajını çizmek isteyen Koroğlu ailesi Nalan'ı ve annesini duruma ikna eder.

Nalan, yüzüğü yeniden parmağına takarken Feride ise temkinli hareket etmektedir. Sedat, yaşananların ardından Cana'nın gelmesine teşekkür etmek için ona bir bileklik alır.

Sedat, Nalan'ın üşümemesi için ceketini verir. Nalan, Sedat'ın cebinde bilekliği bulur. Bilekliğin kendisine alındığını düşünen Nalan, Cana'nın kolunda görünce her şeyi anladı.

Nalan fark ettiği detayın ardından peri masalından adeta bir anda uyanır. Sedat ve Cana arasında bir ilişki olduğunu anlayan Nalan, herkesin içinde parmağındaki yüzüğü çıkarıp Sedat'a vererek evi terk etti.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın