Buz Devri 5 Büyük Çarpışma konusu ve seslendiren sanatçılar

Buz Devri 5 Büyük Çarpışma filmi yönetmen koltuğunda Mike Thurmeier oturuyor. 2016 yılında vizyona giren film, Buz Devri serisinin 5. filmi olarak yer alıyor.

Buz Devri 5 Büyük Çarpışma konusu ve seslendiren sanatçılar

Buz Devri 5 Büyük Çarpışma bu akşam Atv ekranlarında saat 20:00’da yayınlanıyor. Serinin 5. filmi olan Buz Devri 5 Büyük Çarpışma, özellikle küçük yaşlardaki izleyicilerini keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Filmi seslendiren sanatçılar da merak edilmeye başladı. Filmin yönetmenliğini Mike Thurmeier ve Galen T. Chu üstleniyor.

BUZ DEVRİ 5 BÜYÜK ÇARPIŞMA KONUSU VE SESLENDİREN SANATÇILAR

Fox Animation Studios ve Blue Sky Studios firmalarının yapımcılığında hayata geçirilecek serinin yeni filmi çok sevilen animasyonun beşinci filmi olacak. Meşe palamudu delisi firavun faresi Scrat karnını doyurmaya çalışırken bir takım kozmik olayları tetikler ve bunun ucu Buz Devri'nin sevdiğimiz kahramanlarına dek ulaşır. Tetiklenen olaylar sonucu dünya bir kez daha yok olmanın eşiğine gelir. Bu kez de bir meteor dünyaya çarpacak bir hızla yörüngeye yaklaşmaktadır. Bunun sonucu olarak da dünyada değişiklikler meydana gelir. Meteorun küçük parçalarının çarpmasıyla birlikte ekip elektromanyetik alanı keşfeder. Ekibin beyni Buck da meteorun çarpmasını önlemek için bir plan öne sürer. Bu plan tuhaf ekibimizi Geotopia adındaki yepyeni bir yere sürükler. Buradaki kristaller ve egzantirik şehir sakinleri dünyayı kurtarmak için tek umuttur...

Filmin yönetmenliğini Mike Thurmeier ve Galen T. Chu üstleniyor. Filmin Türkçe seslendirme kadrosunda ise bir kez daha Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer ve Yekta Kopan başı çekerken, Altan Erkekli, Ecem Uzun, Didem Barış Atlıhan ve Barış Özgenç de filmin seslendirme kadrosunda yer alıyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın