Bomba iddia! Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen diziye veda mı etti?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, dün yayınlanan yeni bölümü ile ekranlara geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı Sadakatsiz'de bomba bir iddia ortaya atıldı. Dizide, Derin karakterine can veren ünlü oyuncu Melis Sezen'in Sadakatsiz'den ayrıldığı konuşuldu.

Bomba iddia! Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen diziye veda mı etti"

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'de beklenmedik bir ayrılık yaşandığı iddia edildi. Dizinin başrollerinden olan Melis Sezen'in Sadakatsiz'e veda ettiği konuşuldu. Dün akşam yayınlanan bölümde Volkan'a veda eden Melis Sezen'in diziden tamamen ayrıldığı ileri sürüldü.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerinde olduğu Sadakatsiz dizisi tüm heyecanı ve entrikaları ile devam ediyor.

Dizide Derin karakterini canlandıran Melis Sezen, Volkan ile olan gelgitli ilişkisini bitirmiş ve bir not ile veda etmişti. Bu vedanın ardından Melis Sezen, yeni fragmanda da görülmedi. Başarılı oyuncunun Sadakatsiz'in yeni fragmanında yer almaması diziden ayrıldığı iddialarını güçlendirdi.


Tüm Televizyon haberleri için tıklayın