Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak mı? Bir Zamanlar Çukurova Fekeli ölüyor mu?

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Fekeli'nin kalp krizi geçirmesi üzerine hastaneye kaldırılması izleyenleri meraklandırdı. Bir Zamanlar Çukurova Fekeli ölüyor mu? Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak mı" Bir Zamanlar Çukurova Fekeli ölüyor mu"

Bir Zamanlar Çukurova bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yeni bölüm fragmanına Ali Rahmet Fekeli'nin rahatsızlandığı ve hastaneye kaldırıldığı sahne damga vurdu. Fekeli'nin kalbi öğrendiklerine dayanamıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova Fekeli ölecek mi? Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak mı? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler..

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FEKELİ ÖLÜYOR MU?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüme Fekeli'nin hastaneye kaldırıldığı sahne damga vuracak. Bir Zamanlar Çukurova'da Kerem Alışık'ın canlandırdığı Fekeli'nin ölüp ölmediği ise henüz belli değil. Yeni bölümün ardından Fekeli'nin durumu netlik kazanacak.

KEREM ALIŞIK BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DAN AYRILACAK MI?

Kerem Alışık'ın diziye veda edip etmediği ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Fragmanın sonunda Müjgan, 'Bitti, bitti. Buraya kadar...' diyor.

KEREM ALIŞIK KİMDİR?

Kerem Alışık 5 Haziran 1960 yılında İstanbul Nişantaşı'nda dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası Türk sinemasının önemli isimlerinden Çolpan İlhan ve Sadri Alışık'tır. Şair Atilla İlhan ise dayısıdır. Bugüne kadar pekçok sinema dizi ve tiyatro oyununda rol alan Kerem Alışık dizi oyunculuğuna, 1995 yılında Yönetmen Ünal Küpeli'nin yönettiği Fırtınalar adlı dizi ile başladı. İlk sinema filmi; yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını merhum gazeteci Savaş Ay'ın üstlendiği Dansöz'dür. Tiyatro sahnesine adım attığı ilk oyun ise Fehim Paşa Konağı'dır.

Gençliğinde bir süre Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü futbol takımında oynayan Kerem Alışık, oyuncu kimliğinin yanında dayısı Atilla İlhan gibi şairdir. Yayınlanmış iki şiir kitabı ve basılmış üç şiir albümü bulunmaktadır.

Kerem Alışık, 1992 yılında Sibel Turnagöl ile evlendi, 1997 yılında boşandı. Bu evlilikten Sadri adında bir oğlu bulunuyor.

2005 yılından beri annesi Çolpan İlhan ile birlikte kurduğu Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitmenlik yapan Kerem Alışık Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Felekeli karekterini canladırmaktadır.

Bir Zamanlar Çukurova 90. bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça, kesintisiz izle!

  • Bir Zamanlar Çukurova Fekeli
  • Fekeli ölüyor mu
  • Fekeli ölecek mi
  • Kerem Alışık
  • Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu
  • bir zamanlar çukurova Kerem Alışık
  • Kerem Alışık kimdir
  • Kerem Alışık ayrıldı mı
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın