Bir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova 89. bölüm full izle!

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde; Büyük bir savaşın ve iki çocuğun ardından ilk kez kalpleri aynı anda birbirleri için çarpan Züleyha ve Demir, baş başa bir tatil geçirmek ve hayatlarında ilk kez gerçekten bir çift olabilmek için tatile giderler....

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm tek parça izle! Bir Zamanlar Çukurova 89. bölüm full izle!

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 89. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Demir Züleyha ile dans ederken ona "Öyle çok mesudum ki bu an hiç bitmesin istiyorum" derken Züleyha'da ona aynı şekilde karşılık verir. Öte yandan Ümit'le konuşan Demir Ümit'i daha önceden tanısaydı her şeyin bambaşka olabileceğini söyleyerek Ümit'e mutluluklar diler. Bir Zamanlar Çukurova 89. bölüm izleme linki haberimizde...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 89. BÖLÜM İZLE!


BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 89. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ümit konusu vicdanını sızlatsa da, tüm yaşananların ardından Züleyha'nın kalbini gerçekten açması, Demir'i çok mutlu eder. Büyük bir savaşın ve iki çocuğun ardından ilk kez kalpleri aynı anda birbirleri için çarpan Züleyha ve Demir, baş başa bir tatil geçirmek ve hayatlarında ilk kez gerçekten bir çift olabilmek için tatile giderler.

Demir ve Züleyha'nın hem evde, hem iş hayatında yakaladığı mutluluk, Ümit'i yıkar! Sevda da durumu anlamış ve Ümit'in kapısına dayanmıştır. Şimdi Ümit, yuva yıkan kadın hikâyesinin başkahramanı olmak üzeredir! Bir kumpas için başlayan hikâyede Ümit şimdi Demir'den vazgeçebilecek mi?

Ümit'e kapıldığını düşünürken, Züleyha'dan beklediği aşkın karşılığını gören Demir ise hem onu kırmadan hem de konu Züleyha'nın kalbini kıracak hale gelmeden, konuşmaya çalışır. Sevda da, babasına benzemesini istemediği Demir'in peşindedir.

Gelişi ile uzun zamandır yas evi halinde duran Fekeli konağına neşe getiren Lütfiye, Züleyha'nın ziyareti ile onu da kendine hayran bırakır.

Adnan'ı Fekeli'ye götüren Züleyha, Fekeli'den savaşı durdurması için yardım ister. Fekeli de Lütfiye'nin hem konağa hem de hayatlarına getirdiği neşenin farkındadır. Üstelik ailesinin bir arada tutmak için ona ihtiyacı vardır.

Alev Alev 20. bölüm izle tek parça! Alev Alev son bölüm kesintisiz izle!

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın