Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filmi konusu nedir, oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Bergen filmine dair yoğun araştırmalar yapılıyor. Uzun süredir gündemde olan oyuncu kadrosuna dair yeni gelişmeler yaşanıyor. Bergen'in hayat hikayesini konu alacak olan filmin yapımcılığını Orchestra Content ve Mine Şengöz üstleniyor. Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filmi konusu nedir, oyuncu kadrosu belli oldu mu? İşte konuya dair merak edilenler...

Bergen filmi ne zaman çıkacak" Bergen filmi konusu nedir, oyuncu kadrosu belli oldu mu"

Bergen filminin konusu ve oyuncuları şimdiden merak konusu oldu. Kısa bir süre önce Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminin başrol oyuncusu olacak. Ünlü isim Bergen'in hayatını konu alacak filmin yapımcılığını ise Orchestra Content ve Mine Şengöz üstlenecek. Peki, Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filmi konusu nedir, oyuncu kadrosu belli oldu mu?

BERGEN NE ZAMAN ÇIKACAK?

Bergen filminin oyuncuları 20 Eylül'de sete çıkıyor. Filmin net tarihi henüz belli değil. Gelişmeler geldikçe haberimize ekleyeceğiz.

BERGEN OYUNCULARI KİMLER?

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah canlandıracak.Müjdeli haberi Twitter hesabından veren oyuncu, Bergen'in fotoğrafını paylaşarak "Bergen 02.22" notunu yazdı.

Filmin diğer oyuncu kadrosu ise henüz açıklanmadı.

BERGEN KONUSU NEDİR?

Bergen filmi, eski eşi tarafından vurularak öldürülen arabesk müziğin önemli isimlerinden Bergen'in hayat hikayesini konu edinmektedir.

BERGEN KİMDİR?

Asıl adı Belgin Çakır'dır. 15 Temmuz 1958 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi.Bergen 7 yaşındayken, anne ve babasının boşanması neticesinde annesi Sebahat Çakır'la 1966 yılında Ankara'ya taşındılar. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'nu bitirdikten sonra Ankara Devlet Konservatuarı Piyano bölümüne girdi ama maddi sıkıntılar nedeniyle ayrılıp yaşını büyüterek bir süre 1976 yılında PTT'de memur olarak çalıştı. Bu dönemde yaşadığı bir aşk hadisesi yüzünden PTT'deki işini de bırakmak zorunda kaldı. İlk olarak 1977 yılında dayısının oğlu Göksel Sarılmışer ile Mersin'de evlendi fakat bu evliliği yalnızca 4 yıl sürdü. Bu evlilikten bir erkek çocuğu oldu ancak eski eşi çocuğunu alıp Hollanda'ya gitti. Ankara'dan sonra iş için 1981 yılında Adana'ya giden Bergen, burada Halis Serbes'le tanıştı ve bir yıl sonra da 1982 yılında evlendi.

1982 yılında ilk longplayı olan "Şikâyetim Var"ı çıkardı. Kocasından şiddet görmeye dayanamayan Bergen, birçok kez eşinden kaçtı. 31 Ekim 1982'de İzmir'de bir gece kulübünde çalıştığı sırada kocası tarafından yüzüne attırılan bir kova dolusu kezzap sonucu iki gözünü de kaybetti.

Vücudun büyük bir kısmı da yandı. Daha sonra sol gözü görme yetisini tekrar kazandı. Sağ gözünün hasarı yüzünden saçlarını sağ gözünün üzerine atmasıyla ya da güneş gözlüğüyle olan imajıyla akıllarda kaldı.1986'da yayınladığı üçüncü stüdyo albümü 'Acıların Kadını'nı albümü ve kendi hayat hikayesini anlatan albümle aynı adlı filmde oynamasının ardından 'Acıların Kadını' olarak anılmaya başladı.

Sanat yaşamı boyunca Sen Affetsen Ben Affetmem, Kader Diyemezsin, Benim İçin Üzülme, Elimde Duran Fotoğrafın, Neden Dönmesin? gibi pek çok şarkı bıraktı.14 Ağustos 1989'u 15 Ağustos'a bağlayan gece, Pozantı, Adana'da boşandığı eşi tarafından kurşunlanarak öldürülen; 31 yıllık kısa yaşamına 6 Longplay, 11 kaset, 129 şarkı ve 1 video filmi sığdıran Bergen memleketi Mersin'e defnedildi.

  • Bergen
  • Bergen filmi ne zaman çıkacak
  • Bergen konusu nedir
  • Bergen oyuncuları
  • farah zeynep abdullah Bergen
  • Bergen kimdir
  • Bergen hayat hikayesi
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın