Benim Hayatım konusu nedir, oyuncuları kimler? Benim Hayatım nerede çekiliyor?

Benim Hayatım konusu ve oyuncu kadrosu ile merak edilen yapımlardan oldu. Bu akşam ilk bölümü ile Star Tv'de yayınlanacak olan dizi yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken yönetmen koltuğunda Orkun Çatak bulunuyor. Benim Hayatım konusu nedir, oyuncuları kimler? Benim Hayatım nerede çekiliyor?

Benim Hayatım konusu nedir, oyuncuları kimler" Benim Hayatım nerede çekiliyor"

Benim Hayatım konusu ve oyuncuları belli oldu. İlk bölümü bu akşam Star Tv'de sevenlerinin karşısına çıkacak olan dizi şimdiden merak konusu oldu. Senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete'nin kaleme aldığı dizi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Benim Hayatım konusu nedir, oyuncuları kimler? Benim Hayatım nerede çekiliyor?

BENİM HAYATIM KONUSU NEDİR?

Yapımcılığını BVB Yapım'ın (Bahadır Özdener) üstlendiği "Benim Hayatım"ın merak uyandıran ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak'ın yer aldığı "Benim Hayatım", hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul'a taşınan bir kızın hikayesini anlatacak.

BENİM HAYATIM OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin genel yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Orkun Çatak oturuyor. Senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete'nin kaleme alıyor. "Benim Hayatım"ın oyuncu kadrosunda ise; Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

BENİM HAYATIM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Benim Hayatım dizisinin İstanbul'da çekildiği tahmin ediliyor. Konuya dair net bir açıklama geldiği taktirde haberimize ekleyeceğiz.

Benim Hayatım Hayat kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kaç yaşında, nereli?

  • Benim Hayatım konusu
  • Benim Hayatım oyuncuları
  • star tv
  • Benim Hayatım nerede çekiliyor
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın