Baş Belası İpek kimdir? İrem Helvacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli?

İrem Helvacıoğlu, Atv'de yayınlanacak olan yeni dizi Baş Belası'nda İpek karakterine hayat veriyor. Gözlem yeteneği yüksek insan psikolojisini okumada başarılı bir psikoloğu canlandıran İrem Helvacıoğlu izleyenleri ekran başına kilitleyecek. İlk kez Behzat Ç dizisinde oyunculuk hayatına başlayan Baş Belası'nın İpek'i İrem Helvacıoğlu kimdir? İrem Helvacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli?

Baş Belası İpek kimdir" İrem Helvacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli"

Baş Belası'nın İpek'i İrem Helvacıoğlu merak konusu oldu. Atv'nin pazar akşamları ekrana gelecek olan yeni dizisinde Helvacıoğlu psikoloji mezunu olmasına, üzerine bir de klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapmasına rağmen işini yapmamış evlenerek sosyetenin gözde isimleri arsasında yer almıştır. Baş Belası'nın İpek'i İrem Helvacıoğlu kimdir? İrem Helvacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli?

BAŞ BELASI'NIN İPEK'İ KİMDİR?

Güzel, şık, bakımlı, zevkli bir kadın. Son derece zeki, gözlem yeteneği yüksek, beden dili ve insan psikolojisini okuma konusunda uzman. Hareketli, enerjik, biraz fazla konuşuyor. Psikoloji mezunu olmasına, üzerine bir de klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapmasına rağmen hiç çalışmamış, erken yaşta evlenip ev kadını olarak sürdürmüş hayatını. Hayatı boyunca hiç maddi sıkıntı çekmemiş. Cemiyette yani sosyetede sevilen bir sima olmuş. Canından çok sevdiği bir oğlu var.

Onun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır, her zorluğa katlanabilir. Polisiye meraklısı. Konusu polisiye olup da okumadığı kitap, izlemediği film kalmamış. Büyük bir arşivi var. Kocasının hataları nedeniyle İpek'in hayatı alt üst oluyor. Art arda yaşadığı beklenmedik olaylar zinciri sonucunda cemiyet hayatının incisi, ev kadını İpek'in yeni bir kimliği oluyor ve emniyette göreve başlıyor. Yedi düvelle barışık, iletişim uzmanı İpek'in karşısına duvarlarını bir türlü yıkamadığı Şahin çıkıyor.

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu 2 Şubat 1990 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir.

2 Şubat 1990'da Almanya'da doğan İrem Helvacıoğlu, oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde aldı. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıktı.

Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı. 2016'da No: 309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandırdı. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandırdı.

Baş Belası'nın Şahin'i Seçkin Özdemir kimdir? Seçkin Özdemir kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

  • Baş Belası ipek kimdir
  • İrem Helvacıoğlu kimdir
  • İrem Helvacıoğlu kaç yaşında
  • İrem Helvacıoğlu aslen nereli
  • İrem Helvacıoğlu sevgilisi
  • İrem Helvacıoğlu kilosu
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın