Baht Oyunu ne zaman yayınlanacak, konusu nedir, oyuncuları kimler? Baht Oyunu dizisinin ilk fragmanı yayına girdi!

Baht Oyunu ilk fragmanı yayında! Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana yaz neşesi getirecek olan 'Baht Oyunu'nun ilk tanıtımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in paylaştığı yeni dizisi Baht Oyunu ne zaman başlıyor, oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?

Baht Oyunu ne zaman yayınlanacak, konusu nedir, oyuncuları kimler" Baht Oyunu dizisinin ilk fragmanı yayına girdi!

Baht Oyunu dizisi çok yakında Kanal D'de başlıyor. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan Baht Oyunu yayına giren ilk fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Peki Baht Oyunu ne zaman yayınlanacak, konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi "Baht Oyunu" yakında Kanal D'de!

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor

Baht Oyunu yakında Kanal D'de başlıyor!

BAHT OYUNU FRAGMANI

BAHT OYUNU DİZİ KONUSU NEDİR?

Baht Oyunu', ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada'nın hikayesini seyircilerle buluşturacak. Ada, hayatında duygulara yer olmayan Bora ile tanışınca inançlarını tekrar sorgulayacak ve gerçek aşkı keşfedeceği masalsı bir yolculuğa çıkacak.

Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybetmesi gereken Ada, mirasçısı olduğuna inandığı ailesinin kadınları üzerindeki kötü bahtı kırıp gerçek aşkın tahtına oturabilecek mi?

BAHT OYUNU OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Baht Oyunu oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

  • Baht Oyunu
  • Kanal D
  • Baht Oyunu fragmanları
  • baht oyunu oyuncuları
  • baht oyunu ne zaman başlıyor
  • baht oyuncu hangi kanalda
  • baht oyunu konusu ne
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın