Bahar Özgüner kimdir, kaç yaşında? Bahar Özgüner nereli, Instagram hesabı nedir?

Bahar Özgüner, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Bahar Özgüner, O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Bahar Özgüner kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Bahar Özgüner kimdir, kaç yaşında" Bahar Özgüner nereli, Instagram hesabı nedir"

Bahar Özgüner, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi döndürmeyi başaran Bahar Özgüner'in hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "O Ses Türkiye yarışmacısı Bahar Özgüner kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan O Ses Türkiye, onuncu sezonu ikinci bölümü 9 Ekim'de yayınlandı. Bahar Özgüner , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda kör elemelerde şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı.

BAHAR ÖZGÜNER KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021'e katılan Bahar Özgüner, İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Aslen Vanlı olan yarışmacı, Van'da doğup büyüdüğünü söyledi. Birkaç yıldır İstanbul'da yaşıyor.

Bahar Özgüner, performansıyla dört jüriyi döndürdü. Jüriler, takımına katmak istediği yarışmacı için büyük mücadeleye girişti. Murat Boz, bunun için Beyaz'ı blokladı. Diğer yandan Oğuzhan Koç da Murat Boz'u blokladı. Fakat başka jüriyi bloklayan jürinin bloklanmayacağı kuralı nedeniyle bu blok geçersiz oldu.

KİMİN TAKIMINA KATILDI?

Bahar Özgüner, O Ses Türkiye kör eleme turunda 4 jüriyi döndürmeyi başardı. Ederlezi adlı şarkıyı seslendiren yarışmacı, kendisi için dönen jüri üyelerinden tercihi Murat Boz oldu.

  • Bahar Özgüner
  • o ses türkiye
  • Bahar Özgüner kimdir
  • Bahar Özgüner kaç yaşında
  • Bahar Özgüner instagram hesabı var mı
  • Bahar Özgüner nereli
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın