Asya'dan olay yaratacak hamle! Derin'in oyunlarını tek tek ortaya çıkarıyor

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Ali İl ve Melis Sezen gibi isimlerin rol aldığı Sadakatsiz dizisi 29. bölüm fragmanı ekrana getirildi. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanında Asya, Derin'in evine gider ve ses kaydını dinleterek kaçırılma olayındaki gerçekleri ortay çıkarır. Melih olaya el atarken Derin'e bir hamle de Volkan'dan gelir.

Asya'dan olay yaratacak hamle! Derin'in oyunlarını tek tek ortaya çıkarıyor

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Ali İl ve Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı Kanal D'nin büyük beğeniyle takip edilen dizisi Sadakatsiz 29. yeni bölüm fragmanı yayınlanırken 12 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Sadakatsiz 29. bölüm fragmanında; Derin'in evine giden Asya, Volkan'ın yanında bir ses kaydı dinletir. Derin'in Asya ve Volkan'dan intikam almak için plan hazırladığı ses kaydında ortaya çıkar.

Derin, emniyete olayla ilgili yanlış bilgi vermesinin ardından dayısı Melih ile yüzleşmek zorunda kalır. Melih, Derin'in suçunu çekmesinden yanayken Gönül büyük tepki gösterir.

Volkan'ın 'Siz bu meseleyi aile içinde halletmelisiniz' diyerek evi terk ettiği anlarda Derin, büyük bir yıkım yaşar.

SADAKATSİZ 28. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Derin, Faruk'un elinden kurtuluyor, fakat ifadesinde tüm planı Asya'nın kurduğunu söylüyor. Gönül, Derin'i karşısına alıyor ve tüm olanlardan sora kızına tokat atıyor. Asya, suçlamalar karşısında şaşkınken, Volkan Derin'den boşanmak istediğini söylüyor.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın