Aşk Mantık İntikam son bölüm kesintisiz izle! Aşk Mantık İntikam 18. bölüm izle tek parça!

Aşk Mantık İntikam dizisinin 18. yeni bölümü dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Dizinin yeni bölümünde; Esra, Ozan'a gidip neden böyle bir hamle yaptığını sorar. Ozan onu korumak istemiştir. İkili bir tartışmanın ortasındayken gelen haberle şok olurlar...

Aşk Mantık İntikam son bölüm kesintisiz izle! Aşk Mantık İntikam 18. bölüm izle tek parça!

Fox Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam dün akşam 18. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Burcu Özberk ve İlhan Şen'in başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde yine heyecan dolu sahneler izleyicileri ekrana kilitledi. Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölümünde; Esra, Çağla tarafından rakip firmaya bilgi sızdırmakla suçlanır ancak Ozan'ın beklenmedik hamlesi ile planı boşa düşer. Şirketteki hiç kimse Esra'nın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermediği için Esra kısa sürede aklanır...

AŞK MANTIK İNTİKAM 18. BÖLÜM İZLE!

AŞK MANTIK İNTİKAM 18. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Esra, Çağla tarafından rakip firmaya bilgi sızdırmakla suçlanır ancak Ozan'ın beklenmedik hamlesi ile planı boşa düşer. Şirketteki hiç kimse Esra'nın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermediği için Esra kısa sürede aklanır.

Esra, Ozan'a gidip neden böyle bir hamle yaptığını sorar. Ozan onu korumak istemiştir. İkili bir tartışmanın ortasındayken gelen haberle şok olurlar. Ekrem ve Elif ortada yoktur. Esra ve Ozan, kardeşlerini ararken tüm kartların açıldığı ve büyük bir hesaplaşmanın yaşandığı bir gece geçirirler.

Çınar, yeni projenin bilgilerini sızdıran kişinin peşine düşer. Yeşim'le yediği bir yemek sonrasında duyduğu şeylerle sarsılır ve Çağla'dan hesap sorar. İyice köşeye sıkışan Çağla kontrolünü kaybeder. Çağla'yı bekleyen asıl şok ise, Ozan'ın son hamlesi olacaktır.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın