Alev Alev dizisinden muhteşem final! Herkesi bambaşka bir hayat bekliyor

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve Zuhal Olcay gibi isimlerin rol aldığı Show TV'de ekrana getirilen Alev Alev dizisi final yapmaya hazırlanıyor. Kadına şiddetin konu alındığı Alev Alev dizisi final bölümünde herkes mutlu sona ulaşıyor. Cemre ile Ozan nikah masasına otururken Ömer ile Rüya çifti bebek sevinci yaşıyor.

Alev Alev dizisinden muhteşem final! Herkesi bambaşka bir hayat bekliyor

Show TV'de yayınlanan Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve Zuhal Olcay rol aldığı Alev Alev dizisi reytinglerde beklenen başarıyı elde edemedi ve final yapmasına karar verildi. 27 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Alev Alev dizisi 28. bölümüyle ekran macerasını noktalamaya hazırlanıyor.

Alev Alev'in 28. bölüm final fragmanında; İskender gözaltına alınırken Çiçek onu affettiğini ve sevdiğini itiraf eder. Çiçek'in itirafı karşısında Rüya büyük şaşkınlık yaşar. Ömer, Çelebi'nin yakalanmasına yardımcı olur. Çelebi yolun sonuna gelirken yaptığı bütün kötülükler için hesap verecektir. Cemre, Çelebi'nin gölgesinden kurtularak yeni bir hayata adım atarken Ozan'la nikah masasına oturur.

Öte yandan Hanım'ın kocasının hapisten çıkması paniğe neden olurken Çiçek yaptığı son hamle ile İskender ile olan aşkı için son sınavını verir.

Rüya ve Ömer bebek müjdesi verirken herkes büyük mutluluk yaşar. Altan ve Tomris arasında yeni bir aşk başlar. Tomris ve Çiçek büyük yüzleşmeyi gerçekleştirirken Çiçek'in kaderi değişecek.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın