Destan'da moralleri altüst edecek ayrılık! 3 teklif birden aldı!

Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği Destan dizisi salı akşamlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizi ilk günden bu yana merakla takip ediliyor. 2. sezon onayı alan dizide sezon finali öncesi bomba bir ayrılık yaşanacak. Dizide Tutkun karakterine hayat veren Elif Doğan Destan'a veda edecek.

Destan'da moralleri altüst edecek ayrılık! 3 teklif birden aldı!

atv ekranlarının sevilen tarihi dizisi Destan geçtiğimiz günlerde 2. sezonda da yola devam kararı aldı. Önemli isimleri kadrosunda barındıran dizide bomba bir ayrılık yaşanacak. Tutkun'u canlandıran Elif Doğan projeye veda eden isim olacak.

DİZİYE VEDA EDİYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 2. sezon onayı alan dizide sezon finali öncesi bomba bir ayrılık yaşanacak. Dizide Tutkun karakterine hayat veren Elif Doğan Destan'a veda edecek.

3 TEKLİF BİRDEN ALDI

Öte yandan ünlü oyuncu Elif Doğan'ın diziden ayrılma haberinin duyulmasıyla birlikte 3 projeden teklif aldığı da öğrenildi.

ELİF DOĞAN KİMDİR?

6 Eylül 1994 yılında İstanbul'da doğan Melis Elif Doğan, İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümüne devam etmekte olup yan dal olarak aynı üniversitede Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümüne dâhil oldu. Uzun zaman şan eğitimini sürdüren ve müzikal oyunlarda görev alan Elif Doğan, 2016 yılında Show TV'de yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ilk kez kamera karşısına geçti. Televizyon kariyeri aynı yıl içinde Star TV'de yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep karakteri ile devam etti.

2017-2018 yılında Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde Hale karakterini canlandıran Elif Doğan, 2018 yılında Show TV'de yayınlanan ve ilgiyle seyredilen Darısı Başımıza dizisinde Öykü karakterine hayat vermiştir. Ayrıca 2020 yılında Atv'de yayınlanan Gençliğim Eyvah adlı dizide Azra karakteri ile izleyicilerinin karşısına çıkmıştır. 2021 yılında BluTV'de yayınlanan Aynen Aynen isimli dijital dizide Simge karakterine hayat verdi.

  • elif doğan
  • destan
  • destan dizisi
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın