26 Mayıs Survivor'da dün akşam hangi takım ödülü kazandı? Survivor market ödülünü ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı?

Survivor'da dün akşam market ödülü için mücadele verildi. Kırmızı ve mavi takım arasında krıan kırana bir oyun sergilendi. TV 8'de yayınlanan yarışma programı belirli günler seyirci karşısına çıkıyor. Peki, 26 Mayıs Survivor market ödülünü ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? Survivor'da dün akşam hangi takım ödülü kazandı?

26 Mayıs Survivor'da dün akşam hangi takım ödülü kazandı" Survivor market ödülünü ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı"

Survivor'da dün akşam market ödülü ve Anlat Bakalım oyunu oynandı. TV 8'in seçerek takip edilen yapımları arasında yer alan yarışmada kırmızı ve mavi takım mücadele verdi. Market ödül oyununun ardından Anlat Bakalım ile komik ve eğlenceli anlar yaşandı. Peki, 26 Mayıs Survivor market ödülünü ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? Survivor'da dün akşam hangi takım ödülü kazandı? İşte tüm detaylar...

SURVİVOR MARKET ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2021'de bu akşam kırmızı ve mavi takım yarışmacıları oldukça heyecanlı bir mücadele için toplandı. Market oyununu kazanmak için parkurda toplanan yarışmacılar arasından hızı ve koordinasyonu en iyi olan takım ödüle daha yakın olacaktı. Heyecan dolu mücadelelerin ardından Survivor'da bu akşamın market oyununu kazanan takım belli oldu. Son ana kadar kıran kırana süren mücadeleyi kazanan takım mavi takım oldu.

Survivor'da bu akşam oynanan market ödülü oyununda kırmızı ve mavi takım yarışmacıları müthiş bir mücadele verdi. Oyun öncesinde Murat Ceylan ödülü açıkladığı anda iki takım yarışmacıları da adeta çılgına döndü. Oldukça aç olan yarışmacılar ödülün adana kebap olduğunu öğrenince sevinçten ne yapacağını şaşırdı. Müthiş ödülü kazanan takım mavi takım oldu.

ANLAT BAKALIM'I KİM KAZANDI?

Mavi ve kırmızı takım, haftanın en keyifli yarışı Anlat Bakalım'da karşı karşıya geldi. En çok kelime bilenin kazandığı oyun, eğlenceli anlara sahne oluyor. Haftanın Anlat Bakalım oyununu mavi takım kazandı. Oyunu kazanan takım ise jelibon yiyecek.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2021'de bu hafta ada konseylerinde Mavi takım Poyraz'ı, Kırmızı takım Aleyna Çalışkan'ı eleme adayı çıkardı. Mavi takım SMS birincisi Poyraz olunca adaylığı düştü. SMS ikincisi ise Ayşe oldu. Kırmızı takım SMS birincisi ise Batuhan oldu. Mavi takımda Poyraz Steven'ı aday gösterirken Ayşe de Merve'yi söyledi. Batuhan'ın eleme adayı tercihi ise Berkay oldu.

  • Survivor market ödülünü kim kazandı
  • Survivor ödülün kim kazandı
  • 26 mayıs Survivor market ödülünü
  • Survivor anlat bakalım kim kazandı
  • Survivorda dün akşam kazanan takım
  • ödül oyunu
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın