Yalnız Kurt, Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar, Survivor reyting sıralaması belli oldu mu? 25 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı?

Tv izleyicilerin yakından takip ettiği reyting sonuçları günlük olarak açıklanıyor. İlk 10 yapımın açıklandığı reyting Ab, Abc ve Total olarak listeleniyor. Peki, 25 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? Yalnız Kurt, Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar, Survivor reyting sıralaması belli oldu mu?

Yalnız Kurt, Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar, Survivor reyting sıralaması belli oldu mu" 25 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı"

25 Şubat reyting sonuçları izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Bu akşam Tv yayın akışına göre Kanal D'de Arka Sokaklar, Atv'de Yalnız Kurt, Fox Tv'de Aşk Mantık İntikam, Show'da Aziz yeni bölümü ile ekrana geliyor. Peki, Yalnız Kurt, Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar, Survivor reyting sıralaması belli oldu mu?

25 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

25 Şubat reyting sonuçları belli olmadı. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

<>

GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN REYTİNGLERİ

18 Şubat Cuma retyting listesinde Total'de 1. sırada Kanal D'de izleyici ile buluşan Arka Sokaklar, 2. sırada Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, 3. sırada ise Show TV'de yayınlanan Aziz dizisi yer aldı.

AB'de 1. sırada Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, 2. sırada Aziz, 3. sırada ise TRT 1'de yayınlanan Yalnız Kurt dizisi yer aldı.

  • 25 şubat reyting
  • reyting sonuçları açıklandı mı
  • yalnız kurt reyting
  • aziz reyting
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın