TV8 Survivor 2021 birincisi kim oldu, büyük ödülü kim kazandı? Acun Ilıcalı, Survivor 2021 şampiyonunu açıkladı

Survivor 2021 şampiyonu belli oldu. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2021 finalinde son ikiye kalan İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz birincilik için yarıştı. Finalin sonunda halk oylamasıyla heyecanla beklenen Survivor 2021 şampiyonu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. İşte yarışma ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TV8 Survivor 2021 birincisi kim oldu, büyük ödülü kim kazandı" Acun Ilıcalı, Survivor 2021 şampiyonunu açıkladı


Survivor 2021 finalinde yılın şampiyonu açıklandı. TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın sunumunu gerçekleştirdiği Survivor 2021'de birincilik için karşı karşıya gelen İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz'ın sms sonuçları açıklandı. Finalde yılın şampiyonu seçilen isim belli oldu. İşte Survivor 2021 şampiyonu...

Survivor 2021 şampiyonu bugün belli oldu. TV8 ekranlarından aylarca milyonların evine misafir olan ve reyting rekorları kıran Survivor 2021 yarışmasında Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Survivor finalinde aylar süren zorlu mücadele, onlarca oyun, onlarca ödül ve ada şartlarına rağmen sona kalan isimler arasından İsmail Balaban, Survivor 2021 şampiyonu oldu.

SURVİVOR 2021 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Ocak ayında Dominik'te başlayan Survivor 2021 serüveninde sona gelindi.

Gecenin sonunda Survivor 2021'in şampiyonu belli oldu. Program boyunca iki finalistinde şampiyonluğu hak ettiğini vurgulayan Acun Ilıcalı, finalde birinciyi açıkladı. Survivor 2021'in şampiyonu İsmail Balaban oldu.

SURVİVOR 2021 FİNALİNE HANGİ İSİMLER KALMIŞTI?

2021 Survivor Türkiye'de altı aylık yoğun mücadele sonrasında İstanbul finaline kalmayı başaran İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz oldu.

İSMAİL FİNALDE NELER SÖYLEDİ?

Survivor 2021 final akşamında İsmail şu sözlerle duygularını anlattı; "Ben çiftçi bir ailenin çocuğuyum, köyde bağ bahçe işleri ile uğraşıyoruz. Ayrıca Profesyonel olarak güreşçiyim. Survivor'a gelmeden önce 2021 güreş müsabalarının yapılmayacağını öğrenince Survivor 2021'e katılmaya karar verdim ve finale kadar geldim.

Aşırı heyecanlıyım özellikle Poyraz'la çok iyi mücadele ettik. Çok zor zamanlar geçirdik, güldük eğlendik aç kaldık. Halkımızın takdiriyle bugünlere, buralara kadar geldik ve bu koltuklara oturduk. Şimdi bizim şampiyon olmamızı belirleyecek olanlar yine onlar...

Sevenlerimiz, destekleyenlerimiz Allah'ın izniyle ve sevenlerimin destekleriyle bu güne kadar gerçekten zor zamanlar geçirdik çok zorluklara göğüs gerdik, İnşallah rabbim burada şampiyon olmayı nasip eder bana diyorum. Başından sonuna kadar bizimle ilgilenen reporter'larımıza Acun Medya ekibine çok teşekkür ederim. Gerçekten hepsinin çok büyük emeği var. Hakkımızda hayırlısı olmasını istiyorum."

POYRAZ FİNALDE NELER SÖYLEDİ?

Survivor 2021 final akşamında Poyraz, "Burada olduğum için çok mutluyum, gurur duyuyorum. İsmail Balaban'la finale çıktığım için İsmail Balaban'la da gurur duyuyorum. Benim için çok farklı hisler, çok farklı duygular. Sonunda emeklerimizin karşılığını aldığımız için onca zorluklara rağmen buraya geldiğimiz için çok mutluyum.

Aylarca ailemi ve arkadaşlarımı çok özledim. Onları şuan karşımda görüyorum içim içime sığmıyor gidip sarılmak istiyorum hepsine. Burada olmak apayrı bir his. Bizi destekleyenler, bizi izleyenler, ailelerimiz, arkadaşlarımız sayesinde biz buralara geldik ve sonunda finale çıktık.

Herkese çok teşekkür ediyorum onlar sayesinde bu tecrübeyi yaşadığım için çok mutluyum çok güzel bir tecrübe oldu benim için hakkımızda hayırlısı. İkimiz de sonuna kadar hakettik. Kim daha iyi destek alıyorsa o kazansın istiyorum. Çünkü aklım, içim çok rahat İsmail de haketti ben de hakettim içimizde hakettik. Survivor öyle zor bir platform ki orada oyuna çıkmak orada oynamak orada aylar geçirmek çok zor. Orada olan herkes (Yarışmacılar) burada oturmayı hak ediyordu. Bize nasip oldu çok teşekkür ederim tekrardan hakkımızda hayırlısı olsun." sözleriyle duygularını dile getirdi.

SURVIVOR 2021 ŞAMPİYON ÖDÜLÜ NE KADAR?

Geçen yıl Survivor şampiyonu 500 Bin TL ödül aldı. Bu yıl ise Survivor 2021 şampiyonu ödülü 1 Milyon TL olması bekleniyor. Verilecek ödül hakkında henüz Acun Medya ekibinden kesin bir açıklama gelmedi fakat Dora'nın kazandığı 500 Bin TL'lik araba ödülünden sonra daha yüksek bir miktar ödül verilmesi beklenmektedir.

2021 Survivor nasıl oy verilir? Survivor oy kullanımında SMS ücreti ne kadar?

İsmail Balaban kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021'de İsmail Balaban mı birinci oldu?

Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? 2021 Survivor şampiyonu Yiğit Poyraz mı oldu?

  • 2021 Survivor
  • survivor şampiyonu kim olacak
  • survivor kim birinci oldu
  • survivor 2021 şampiyonu kim
  • 2021 Survivor Türkiye
Tüm Televizyon haberleri için tıklayın