2010'da Oxford Üniversitesinin 540 kişi üzerinde yaptığı bir araştırmaya göre, romantik bir ilişkiye başlayan bir kişinin yakın arkadaşlarından kaçı ondan uzaklaşmaktadır?

2010'da Oxford Üniversitesinin 540 kişi üzerinde yaptığı bir araştırmaya göre, romantik bir ilişkiye başlayan bir kişinin yakın arkadaşlarından kaçı ondan uzaklaşmaktadır? sorusu, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu. Sunuculuğunu başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği, Atv'nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya yöneltilen bu sorunun cevabı merak konusu oldu. İşte 4 Eylül tarihli Kim Milyoner Olmak İster'de çıkan soru ve cevabı

2010'da Oxford Üniversitesinin 540 kişi üzerinde yaptığı bir araştırmaya göre, romantik bir ilişkiye başlayan bir kişinin yakın arkadaşlarından kaçı ondan uzaklaşmaktadır"

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacıya 2010'da Oxford Üniversitesinin 540 kişi üzerinde yaptığı bir araştırmaya göre, romantik bir ilişkiye başlayan bir kişinin yakın arkadaşlarından kaçı ondan uzaklaşmaktadır? sorusu yöneltildi. Milyoner'de soruları yanıtlarken heyecan dolu anlar yaşayan yarışmacı, sorunun şıkları arasında kararsız kaldı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen 4 Eylül 2021 tarihli Kim Milyoner Olmak İster'de yöneltilen soruların cevapları haberimizde.

SORU: 2010'da Oxford Üniversitesinin 540 kişi üzerinde yaptığı bir araştırmaya göre, romantik bir ilişkiye başlayan bir kişinin yakın arkadaşlarından kaçı ondan uzaklaşmaktadır?

A) 1

B) 2

C) 3

D) 4

CEVAP: B

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın