13 yıl boyunca ekranları kasıp kavurmuştu! Kurtlar Vadisi'nin bu fotoğrafları yıllar sonra ortaya çıktı

Yıllar öncesine götürüyor. Kurtlar Vadisi'nin bu set fotoğraflarını daha önce hiç görmediniz. 2003-2005 yılları arasında Kurtlar Vadisi adıyla, 2007-2016 arasında da Kurtlar Vadisi Pusu adıyla ekranlarda olan dizinin milyonlarca izleyicisi bulunuyor. Karakteriyle fenomen olan dizi hala internet platformlarında en çok izlenenler arasında yer alıyor. Fenomen dizinin daha önce görmediğiniz set fotoğraflarını sizler için derledik.

13 yıl boyunca ekranları kasıp kavurmuştu! Kurtlar Vadisi'nin bu fotoğrafları yıllar sonra ortaya çıktı

2003 yılında ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kurtlar Vadisi bugüne kadar pek çok film ve diziyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlandığı döneme damgasını vuran dizi her bölümüyle reyting rekorları kırıyordu. Türk televizyon tarihinde onlarca fenomen karakter yaratan Kurtlar Vadisi'nde pek çok ünlü isim yer aldı. Sizleri yıllar öncesine götürecek Kurtlar Vadisi set fotoğraflarını haberimizde bir araya getirdik. Sizler için derlediğimiz Bu fotoğrafları daha önce görmediniz.

BU FOTOĞRAFLARI DAHA ÖNCE GÖRMEDİNİZ!

Polat Alemdar, Süleyman Çakır

Polat Alemdar, Muro, Fuat Tamer Tataroğlu

İskender Büyük

Polat Alemdar, Doğu Bey, Rauf Denktaş

Kurtlar Vadisi Filistin'den...

KURTLAR VADİSİ HAKKINDA

Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla yayımlanmaya başlayan aksiyon, dram ve politik türündeki Türk televizyon dizisidir. 4 sezondan ve 97 bölümden oluşmaktadır.

1. sezonunda (ilk 20 bölüm) çarşamba günleri sonrasındaysa perşembe günleri yayımlanmıştır. Dizi ilk üç sezon Show TV'de yayımlanmıştır. Son sezonundaysa 4 milyon dolar karşılığında Kanal D'ye transfer olmuştur. Bu yönüyle Türk televizyonunda bir ilktir. 29 Aralık 2005 tarihinde yayınlanan 97. bölümüyle final yaparak sona ermiştir.

Tüm Televizyon haberleri için tıklayın