WhatsApp'tan dikkat çeken özellik! 'Bulanıklaştırmanıza' izin verecek

Popüler mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp yeni bir özelliğini test etmeye başladı. Meta çatısı altında yer alan WhatsApp, kullanıcıların fotoğraflar ve videolar üzerinde çizim yapmasını sağlayan bir özelliği uygulamaya getirmeye hazırlanıyor.

WhatsApp'tan dikkat çeken özellik! 'Bulanıklaştırmanıza' izin verecek

Meta bünyesinde yer alan ve dünyanın en çok kullanılan iletişim ağına sahip olan WhatsApp yeni ve dikkat çekici özelliğini test etmeye başladı. WhatsApp'ın yeni özelliği ile kullanıcılar fotoğraf ve videolar üzerinde çizim yapabilecek.

Donanımhaber'in WABetaInfo'dan aktardığı habere göre; yerleşik WhatsApp resim düzenleyicisine üç farklı kalınlıkta kalem aracı eklenmiş durumda. Kalem simgeleri, yeni araçların resimlere veya videolara çizimler yapmanıza izin vereceğini gösteriyor.

WhatsApp test aşamasında kalemin rengini değiştirmenize izin veriyor, ancak çizginin kalınlığını artırmanın veya azaltmanın bir yolu yok. Ayrıca WhatsApp'ın bir bulanıklaştırma aracı üzerinde çalışmaya başladığı da sızan bilgiler arasında. Bu işlev, görseli göndermeden önce ihtiyaç duyduğunuz alanları "bulanıklaştırmanıza" izin vererek bu ekran görüntülerini ve fotoğrafları paylaşmayı kolaylaştıracak.

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın