WhatsApp'ta mesajlar kendiliğinden silinecek! Sevilmeyen özellik yolda...

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcıların sevmediği ve gelmesini istemediği bir özellik üzerinde çalışıyor. WhatApp, Telegram platformunda bulunan “kendiliğinden kaybolan mesajlar” özelliğini beta sürümünde test etmeye başladı. Bu özellik sayesinde karşı tarafa gönderilen bir mesaj ileri bir tarihte silinmesi için programlanabiliyor.

WhatsApp'ta mesajlar kendiliğinden silinecek! Sevilmeyen özellik yolda...

Dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan WhatsApp yaptığı güncellemeler ile gelişmeye devam ediyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların adeta “nefret ettiği” özelliği beta sürümünde test etmeye başladı. WhatsApp’a gelecek bu “kendiliğinden kaybolan mesajlar” özelliği ile gönderilen mesajlar ileri tarihlerde otomatik olarak her iki taraftan da silinecek.

WhatsApp’ın en büyük rakiplerinden birisi olan Telegram’da bulunan “kendiliğinden kaybolan mesajlar” özelliğinden birçok kullanıcı nefret ediyor. Bu özellik sayesinde mesajı gönderen kişi belirli bir süre içinde mesajın silinmesini programlayabiliyor.

Mesajların silinmesini istemiyorsanız bir ekran görüntüsü alabilir veya mesajı bir başkasına yönlendirebilirsiniz. Kendiliğinden silinen mesajlar en fazla bir hafta sonrasına ayarlanabilecek.

SONSUZA KADAR SUSTUR YOLDA

WhatsApp’a gelecek bir büyük özellik daha test aşamasına sunuldu. Bu özellik sayesinde bir kişiyi veya bir grubu “sonsuza kadar sustur” seçeneğini eklenecek.

Bu özellikler WhatsApp’ın beta sürümünü kullanan bazı kullanıcılara sunuldu. Bu yeniliklerin ne zaman tüm kullanıcılara dağıtılacağı ise bilinmiyor. 

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın