WhatsApp, o özelliği kullanıma sunmaya başladı! Instagram'a dönüşecek...

WhatsApp, kısa bir süre önce deneme sürümünde ortaya çıkan mesajlara emoji ile tepki verme özelliğini kısıtlı bir kullanıcı kitlesinin beğenisine sunmaya başladı. Yeni özelliğin, WhatsApp sohbetlerini Instagram'daki mesajlaşma alanına benzeteceği ifade edildi.

WhatsApp, o özelliği kullanıma sunmaya başladı! Instagram'a dönüşecek...

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, kısa bir süre önce ortaya çıkan mesajlara emoji ile tepki verme özelliğini kısıtlı bir kullanıcı kitlesinin beğenisine sunmaya başladı. Telegram ve Instagram DM'den esinlenilerek geliştirilen özellik, platformun Android uygulamasının "2.22.8.3" kodlu deneme sürümünde tekrar ortaya çıktı. Bunun üzerine; WhatsApp uygulamasında kısıtlı bir kullanıcı kitlesinin, mesajlara ifade bırakabilmeye başladığı belirtildi.

Aksam.com.tr'nin WABetaInfo'dan aktardığı habere göre; yeni özellik sayesinde kullanıcılar, gelen mesajlara 6 emojiden biri ile tepki verebilecek. Söz konusu 6 emoji arasında; beğeni, gülücük, kırmızı kalp, şaşırma, üzülme ve teşekkür etme emojileri yer alacak. Özellik yaygın kullanıma açıldığında tüm kullanıcılar, bu emojileri mesajların altına tepki olarak bırakabilecek.

WHATSAPP, HENÜZ RESMİ BİR DUYURU YAPMADI

Öte yandan; WhatsApp, henüz test aşamasında olan özelliğe ilişkin resmi bir duyuru yapmadı. Özellik, kısa bir süre önce iOS uygulamasının ve masaüstü uygulamasının deneme sürümünde de kısıtlı bir kullanıcı kitlesiyle test edilmeye başlanmıştı. Platformun, yakın bir gelecekte yeni özelliği yaygın kullanıma açacağı tahmin edildi.

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın