WhatsApp kaybolan mesajlar için yeni özellik! Çoğu kullanıcı silindi zannediyor ama...

Anlık mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp dünya üzerinde 2 milyardan fazla indirilerek en çok kullanılan uygulamalardan birisi arasında yer alıyor. Facebook tarafından satın alınan ve kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için sürekli olarak güncelleme yayınlayan WhatsApp yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

WhatsApp kaybolan mesajlar için yeni özellik! Çoğu kullanıcı silindi zannediyor ama...

Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulaması WhatsApp yeni bir özellik üzerinde çalışmalara başladı. Geçtiğimiz yıllarda kullanıma sunduğu kaybolan mesajlar özelliği için yeni bir güncelleme çıkarmaya hazırlanan WhatsApp, kaybolan mesajların kaydedilmesini sağlayacak. Böylece gönderilen mesajların süresi dolsa bile sohbetinizde kayıtlı olacak.

WHATSAPP KAYBOLAN MESAJLAR İÇİN YENİ ÖZELLİK

WhatsApp'ta çok sıklıkla kullanılmayan ama sevilen özelliklerden birisi olan kaybolan mesajlar için yeni bir güncelleme geliyor. Sohbet sırasında gönderilen mesajın belirli bir süre sonra kaybolmasına yarayan bu özellikte artık bazı değişiklikler olacak. Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre; WhatsApp, süreli mesajlarda önemli mesajlarınızı kaydetmenizi sağlayacak yeni bir özellik geliştiriyor.

İletişim ve Grup Bilgileri içinde bulunması planlanan saklanan mesajlar kısmı sayesinde süreli mesajlarda önemli mesajlarınızı süresi dolmasına rağmen saklayabileceksiniz.

Ekran görüntüsü WhatsApp Masaüstü beta'dan alınmış olsa bile, WhatsApp, aynı bölümü Android ve iOS için WhatsApp beta'da da geliştiriyor. Ne yazık ki, bu özellik geliştirme aşamasında olduğundan ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor.

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın