TUSAŞ tarafından üretildi: Anka'dan Savunma Sanayii Fuarı'na özel uçuş

Anka, IDEF için özel uçuş yaptı. TUSAŞ, bugüne kadar çeşitli kuvvetler için 30 Anka teslim etti. Anka'ların toplam uçuş saati 90 bini buldu. Anka, Tunus'a yapılacak teslimatla ilk ihracat başarısına da ulaşacak.

TUSAŞ tarafından üretildi: Anka'dan Savunma Sanayii Fuarı'na özel uçuş

AA

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından üretilen insansız hava aracı Anka, 15'inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na (IDEF 2021) özel bir uçuş gerçekleştirdi.

Alınan bilgiye göre, TUSAŞ Kahramankazan tesislerinden kalkış yapan Anka, bölgede uçuş yaptı.

Bu sırada üzerindeki gelişmiş kamera sistemleri ile görüntü alan Anka, bunları canlı olarak IDEF'teki TUSAŞ standına iletti. Görüntüler TUSAŞ standındaki büyük ekranlardan yerli ve yabancı fuar katılımcısı ve ziyaretçilerle paylaşıldı. Bu sırada TUSAŞ tesislerinde testleri süren Atak Helikopteri'ne ilişkin çalışmalar da ekrana yansıdı.

TUSAŞ, bugüne kadar çeşitli kuvvetler için 30 Anka teslim etti. Anka'ların toplam uçuş saati 90 bini buldu. Anka, Tunus'a yapılacak teslimatla ilk ihracat başarısına da ulaşacak.

ANKA, ATAK'I GÖRÜNTÜLEDİ

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından üretilen insansız hava aracı Anka, 15'inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'na (IDEF 2021) özel bir uçuş gerçekleştirdi. TUSAŞ Kahramankazan tesislerinden kalkış yapıp, üzerindeki gelişmiş kamera sistemleri ile görüntü alarak, bunları canlı olarak IDEF'teki TUSAŞ standına ileten Anka, TUSAŞ tesislerinde testleri süren Atak Helikopteri'ni de görüntüledi.

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın