Türk Telekom'dan yerli ve millî dijital depolama

Türk Telekom, Dijital Depo Kurumsal ürününü lanse etti. Kurumlar, kurum içi ve dışı dosya paylaşımı, büyük dosya transferi, eş zamanlı ortak çalışma gibi yetkinlikleri olan servisten aylık ödeme modeli ile yararlanabilecekler.

Türk Telekom'dan yerli ve millî dijital depolama

Türkiye'nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden Türk Telekom, Dijital Depo Kurumsal hizmetini başlattı. Türk Telekom, bu hizmetle, kurumsal müşterilerinin verilerini bulut ortamında saklama, her cihazdan kolayca ulaşabilme ve dosyalar üzerinde ortak çalışabilme taleplerini karşılamayı hedefliyor. Böylece kurumlar, kurum içi ve dışı dosya paylaşımı, büyük dosya transferi, eş zamanlı ortak çalışma gibi yetkinlikleri olan Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) uyumlu bu servisten Türk Telekom'un aylık ödeme fırsatıyla faydalanabilecekler.

Dijital Depo Kurumsal, kullanıcıların elektronik ortamdaki tüm bilgi ve belgelerini 512 bit kriptolayarak koruma altına alan, her türlü belgeyi saklayan ve bu belgelerin kolaylıkla paylaşılmasını sağlayan bir dosya içerik yönetimi ve arşivleme sistemidir. Mobil uygulaması ve kullanıcı dostu web arayüzü ile internet bağlantısı olduğu sürece tüm verilere erişilebiliyor.

VERİLERİ YURT İÇİNDE SAKLAMA OLANAĞIYLA GLOBAL RAKİPLERİNDEN AYRIŞIYOR

Türk Telekom Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih Türkoğlu, verileri yurt içinde tutma olanağıyla global rakiplerinden ayrıştıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: "Türkiye'nin verisini koruma ve saklama vizyonuyla; yerli bulut teknolojilerini geliştirmeye ve iş birlikleri ile sürekli olarak büyümeye devam ediyoruz. Bu anlamda Dijital Depo kurumsal uygulamamız ile kurumsal müşterilerimize maliyet, güvenlik, erişim ve ölçeklenebilirlik avantajları sunuyoruz."

ÜCRETSİZ DOSYA PAYLAŞIM PENCERESİ İLE HIZLI VE GÜVENLİ DOSYA PAYLAŞIMI:

Aylık ödeme modeli ile sunulan Dijital Depo Kurumsal uygulamasının dosya transfer özelliğinin abonelik gerektirmediğinin ve tüm kullanıcılara ücretsiz sunulduğunun altını çizen Türkoğlu: " Müşterilerimizin sadece kendi verilerini saklamalarına imkân sağlamanın yanında; ister birey olsun ister kurum olsun; birbirleri ile güvenli ve hızlı şekilde dosya paylaşımı yapmak isteyen herkes Türk Telekom veri merkezlerinde barındırılan bu uygulamaya https://dijitaldepokurumsal.turktelekom.com.tr/ adresinden ulaşarak ücretsiz ve abonelik gerektirmeden kullanıma başlayabilirler" dedi.

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın