Spotify ücretsiz mi, ücretli mi? Spotify premium aylık üyelik fiyatı ne kadar, kaç TL?

Son yılların en popüler müzik ve podcast dinleme platformu Spotify 2006 yılında İsveç'de kuruldu. Aralık 2020 itibarıyla 345 milyon kişi tarafından kullanılan Spotify 190 milyon ücretsiz, 155 milyon da ücretli abone sayısına ulaştı. Masaüstü ve mobil sürümlerinde kullanılan uygulama ile hızlıca müzik kütüphanesi oluşturulabiliyor ve çevrimdışı özelliği ile metro ve internetin olmadığı yerlerde kullanılabiliyor. Peki, Spotify premium üyelik ücreti ne kadar? Spotify ücretli mi, ücretsiz mi?

Spotify ücretsiz mi, ücretli mi" Spotify premium aylık üyelik fiyatı ne kadar, kaç TL"

Müzik dinleme ağırlıklı olarak 2006 yılında İsveç'te kurulan ve dünya genelinde 345 milyon kullanıcı sayısına ulaşan Spotify ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki kola ayrılıyor. Windows, Mac OS X, iOS, Linux, Android, Symbian, Windows Mobile, S60, webOS gibi işletim sistemlerinde kullanılan ve çevrimdışı müzik dinleme özelliği ile hayat kurtaran Spotify 50'den fazla dil desteği ile en çok tercih edilen uygulamalardan birisi olmayı başarıyor. Spotify ücretli mi? Spotify premium fiyatı ne kadar? gibi soruların yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

SPOTİFY ÜCRETLİ Mİ?

Spotify ücretli (premium) üyelik ve ücretsiz üyelik olarak ikiye ayrılır. Ücretli üyeliğin ücretsiz üyeliğe göre birçok avantajı bulunur. Ücretsiz üyelikte müzik indirme seçeneği yer almaz, müzik dinlenilen sırada araya reklam girebilir, atlama (sonraki düğmesine basıp bir sonraki parçaya geçme) hakkı bulunmaz. Premium yani ücretli üyeliklerde ise reklamsız ve sınırsız müzik dinleme hizmeti sunulur.

SPOTİFY PREMİUM ÜCRETİ NE KADAR?

Spotify'ın Türkiye üyelik ücretleri resmi sitesinde yer alan bilgilere göre 4 seçeneğe ayrılmaktadır. Spotify premium bireysel paketi 1 aylık 17,99 TL fiyat olarak belirlenmiştir. Spotify Duo paketi aylık 23,99 TL olup aynı anda 2 kişi kullanılabilir. Spotify Aile paketi 6 hesabın aynı anda kullanmasını sağlar ve fiyatı aylık 29,99 TL'dir. Spotify Öğrenci paketi ise adından da anlaşılabileceği üzere üniversite öğrencilerine özel bir pakettir ve fiyatı 8,99 TL'dir.

  • spotify
  • spotify ücretli mi
  • spotify ücretsiz mi
  • spotify premium
  • spotify premium üyelik
  • spotify premium fiyatı
  • spotify premium ne kadar
Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın