League of Legends (LOL) 9. sezon için son günler!

Merakla beklenen League Of Legends (LOL) Urf modu 28 Ekim'de hizmete sunulmuştu. League of legends dünyasında geçen ve oynaması ücretsiz, stratejik bir kart oyunudur. LOL oynayan oyuncular Kasım ayına girilmesiyle birlikte sezonun bitiş tarihini araştırmaya başladı.

League of Legends (LOL) 9. sezon için son günler!

League of Legends (LoL) oyuncularına belli zaman aralıkları ile farklı oyun modları sunuyor. Dünyanın en popüler oyunu olan LOL'de Sihirdar Vadisi 2019 Dereceli Sezonu 28 Ekim'de başladı. League Of Legends (LOL) 9.sezon bitiş tarihi ile ilgili araştırmalar başladı. 

LOL DERECELİ SEZONU NE ZAMAN BİTİYOR? 

Sihirdar Vadisi 2019 Dereceli Sezonu, 19 Kasım’da sona erecek. Ancak bu tarih, herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda ertelenme durumu da söz konusu. 

LOL'ÜN YENİ MOBİL OYUNU: LEGENDS OF RUNETERRA

Riot Games, oynanışı beceri ve yaratıcılık gerektiren yeni kart oyunu Legends of Runeterra’yı (LoR) duyurdu. League of Legends dünyasında geçen LoR, oynaması ücretsiz bir stratejik kart oyunu. LoL'ün sembolleşmiş şampiyonlarını ve Runeterra'nın çeşitli bölgelerinden gelen yepyeni karakterleri içeren kartların her biri, özgün bir tarza sahip ve stratejik bir avantaj sunuyor. Dinamik ve değişken bir çatışma sistemine sahip LoR’da oyuncular çeşitli yollardan kart kazanabiliyor. Oyuncular, ücretsiz seçenekler haricinde istedikleri bir kartı doğrudan oyun içi alışveriş birimini kullanarak ücretli olarak da satın alabilecek.

Şu anda ön kayıt aşamasında olan LoR, 2020'de hem PC'ye hem de mobil cihazlarda oynanabilecek. 

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın