İşte 1000 TL altı en iyi kablosuz kulaklıklar! - 2021

Giyilebilir teknolojiler pazarındaki ürün gamı genişledikçe son dönemlerde gittikçe daha popüler hale gelen kablosuz kulaklık seçenekleri de artış gösteriyor. Bu durum, fiyat/performans oranı yüksek kablosuz kulaklık arayışını da oldukça zor bir hale getirebiliyor. Yeni haberimizde, Aksam.com.tr okurları için 1000 TL altında bir fiyat etiketine sahip olan en iyi kablosuz kulaklıkları derledik. İşte 2021 yılında alınabilecek uygun fiyatlı kablosuz kulaklık önerileri!

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

Teknoloji dünyasında ekosistem konseptinin popülarite kazanmasına bağlı olarak özellikle giyilebilir teknolojiler pazarındaki ürün gamı da hızla genişliyor. Ürün seçeneklerinin çoğalması, fiyat/performans oranı yüksek ürün arayışını tüketiciler için oldukça zor bir hale getirebiliyor. Aksam.com.tr editörleri olarak yeni haberimizde, 1000 TL altında bir fiyat etiketine sahip en iyi kablosuz kulaklık modellerini mercek altına aldık. İşte 2021 yılında alınabilecek uygun fiyatlık kablosuz kulaklık önerileri!

1) HONOR CHOİCE MOECEN

Tasarım dili AirPods Pro'ya oldukça yakın olan Honor Choice Moecen, güncel olarak 200 lira bandında satın alınabiliyor. Ürün, IP54 suya ve toza dayanıklılık sertifikası bulunduruyor. Hem Android hem de iOS işletim sistemleriyle uyumlu bir biçimde çalışabilen kulaklık, Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanıyor. Pasif Gürültü Önleme özelliği bulunan kulaklıklar 55 mAh, şarj kutusu ise 500 mAh kapasitesinde bir batarya ile geliyor. Yalnızca kulaklıklar; ortalama kullanımda 6 saat, yoğun kullanımda 4 saat pil ömrü sunuyor. Fakat şarj kutusuyla birlikte pil ömrü, 24 saate kadar çıkarılabiliyor. Gürültü önleyici 2 adet mikrofonu bulunan kulaklıklarla dokunmatik sensörleri üzerinden çağrı ve müzik kontrolü yapılabiliyor. Cihaz, yalnızca 'Beyaz' renk seçeneğiyle piyasaya sürülüyor.

2) HUAWEİ FREEBUDS 4İ

Android ve iOS işletim sistemleriyle uyumlu bir biçimde çalışan Huawei FreeBuds 4i, Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği sunuyor. Bluetooth 5.2 bağlantı teknolojisini kullanan kulaklığa, 600 lira bandından erişilebiliyor. Şarj kutusuyla birlikte 22 saate varan bir kullanım ömrü sunan cihaz, hızlı şarj desteği sayesinde 10 dakikalık şarj ile 4 saatlik bir kullanım ömrü vadediyor. 4 adet gürültü önleyici mikrofonu bulunan model ile dokunmatik sensörleri üzerinden çağrı ve müzik kontrolü yapılabiliyor. Kulaklığın; Beyaz, Kırmızı ve Siyah renk seçenekleri bulunuyor.

3) TAOTRONİCS SOUNDLİBERTY 79

IP68 suya ve toza dayanıklılık sertifikası ile gelen SoundLiberty 79, rakipleri gibi hem iOS hem de Android işletim sistemiyle uyumlu bir biçimde çalışabiliyor. Dokunmatik sensörleri üzerinden çağrı ve müzik kontrolünü mümkün kılan kulaklık, Pasif Gürültü Önleme özelliği sunsa da yapay zeka desteğiyle arka plan gürültüsünü minimuma indirmeyi hedefliyor. Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanan cihaz, pil ömrü konusunda rakiplerinden biraz daha fazla avantaj sağlıyor. Kulaklıklar, şarj kutusuyla birlikte 30 saate varan bir kullanım ömrü sunuyor. 200 lira bandından satın alınabilen ürünün, yalnızca 'Siyah' renk seçeneği bulunuyor.

4) OPPO ENCO W51

Oppo Enco W51 kablosuz kulaklık modeline, güncel olarak 600 lira bandından erişilebiliyor. Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği bulunan cihaz, Android ve iOS işletim sistemlerinin her ikisiyle de uyumlu bir biçimde çalışıyor. Dokunmatik sensörleri üzerinden çağrı ve müzik kontrolünü mümkün kılan kulaklık, şarj kutusuyla beraber 24 saate varan bir kullanım ömrü vadediyor. Bluetooth 5.0 bağlantı teknolojisini kullanan ürünün, 3 adet gürültü önleyici mikrofonu bulunuyor. Suya ve toza dayanıklılık sertifikası ile gelen model; Beyaz, Mavi ve Siyah renk seçenekleriyle kullanıcı beğenisine sunuluyor.

5) XİAOMİ TRUE WİRELESS EARBUDS BASİC 2

Pasif Gürültü Önleme özelliği bulunan Xiaomi True Wireless EarBuds Basic 2, listemizdeki en uygun fiyatlı modellerden biri olma niteliği taşıyor. 200 lira bandından erişilebilen cihaz, Android ve iOS işletim sistemleriyle uyumlu bir biçimde çalışıyor ve şarj kutusuyla birlikte 12 saate varan bir kullanım ömrü sunuyor. Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanan model, IPX4 suya dayanıklılık sertifikası ile birlikte geliyor. Yalnızca 'Siyah' renk seçeneği bulunan ürün ile çağrı ve müzik kontrolü yapılabiliyor veya diğer modellerde olduğu gibi sesli asistana bağlanılabiliyor.

6) HONOR MAGİC EARBUDS

Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği bulunan Honor Magic EarBuds, güncel olarak 500 lira bandından satışa sunuluyor. Dokunmatik sensörleri üzerinden çağrı ve müzik kontrolüne imkan tanıyan model, hem iOS hem de Android işletim sistemiyle uyumlu bir biçimde çalışıyor. Gürültü önleyici 3 adet mikrofonu bulunan kulaklık, şarj kutusuyla birlikte pil ömrünü 14 saate kadar çıkarabiliyor. Cihaz, Beyaz ve Mavi renk seçenekleriyle piyasaya sürülüyor.

  • uygun fiyatlı kablosuz kulaklık önerileri
  • uygun fiyatlı kablosuz kulaklık
  • en iyi kablosuz kulaklıklar
  • 1000 tl altı kablosuz kulaklıklar
  • kablosuz kulaklık önerileri 2021
  • honor choice
  • huawei freebuds 4i
  • taotronics soundliberty 79
  • oppo enco w51
  • xiaomi true wireless earbuds basic 2
  • honor magic earbuds
Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın