Instagram'dan üç boyutlu hamle! Snapchat'in o özelliğini entegre etti

Popüler sosyal medya ağı Instagram uzun yıllardır Snapchat'te olan bir özelliği getirmek için çalışmalara başladı. Snapchat'te yer alan üç boyutlu avatarlar artık Instagram'da da olacak. Kullanıcılar, hikayelere üç boyutlu avatarlar ile ifade bırakabilecek.

Instagram'dan üç boyutlu hamle! Snapchat'in o özelliğini entegre etti

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya ağlarından Instagram yeni bir güncelleme için kolları sıvadı. Rakibi Snapchat'in yıllardır kullandığı üç boyutlu avatarları getirmeye hazırlanan Instagram bu özelliği hikaye kısmında ifade bırakmak için kullanacak.

Instagram 2022 yılının başından beri konuşulan özelliği nihayet uygulamasına ekliyor. Yeni güncelleme ile avatar tepkilerine kavuşacak olan Instagram, kullanıcıların birbirine üç boyutlu avatarlar göndererek tepki vermesine olanak sağlayacak.

UZUN YILLARDIR SNAPCHAT'TE VARDI

Uzun zamandır Snapchat'te bulunan bu özellik artık Instagram'a da eklenecek. Kullanıcılar bir hikayeye tepki göndermek istediklerinde artık emojilerin yanında, avatar tepkilerini de gönderebilecekler. Her kullanıcı kendi avatarını oluşturacak. Daha sonra göndermek istediğiniz tepkiyi özel avatarınız sayesinde karşı tarafa ulaştırabileceksiniz.

WhatsApp'tan çığır açacak özellik! Sonunda bu da oldu... Mesaj düzenleme geliyor

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın