Grimes'dan Elon Musk açıklaması: “Yoksulluk sınırının altında yaşıyor”

Kanadalı şarkıcı Grimes, eski sevgilisi Elon Musk ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Tesla ve SpaceX CEO'sunun milyarder gibi yaşamadığına işaret eden 33 yaşındaki şarkıcı, Musk'ın hayatını yoksulluk sınırının altında sürdürdüğünü dile getirdi.

Grimes'dan Elon Musk açıklaması: “Yoksulluk sınırının altında yaşıyor”

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, iş yaşamındaki başarıları kadar sık sık özel hayatıyla da gündeme geliyor. 230 milyar dolarlık kişisel servetiyle dünyanın en zengin isimlerinden biri olan ünlü iş insanının, geçen yıl 40 metrekarelik prefabrik bir evde kaldığının ortaya çıktığı biliniyor. Dünyaca ünlü CEO, servetine rağmen sürdürdüğü mütevazı yaşam tarzıyla sıklıkla adından söz ettiriyor.

Aksam.com.tr'nin Futurism'den aktardığı habere göre; kısa bir süre önce Kanadalı şarkıcı Grimes'dan, eski sevgilisi Elon Musk'ın yaşam tarzı ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Vanity Fair'a röportaj veren 33 yaşındaki şarkıcı, Musk'ın bir milyarder gibi yaşamadığını ve hayatını yoksulluk sınırının altında sürdürdüğünü dile getirdi. Ünlü şarkıcı ayrıca, Musk'ın güvenliği olmayan 40 bin dolarlık bir evde yaşadığına ve bu nedenle komşuları tarafından sürekli videoya alındığına işaret etti.

Grimes, Los Angeles'ta yaşarken Musk'ın yatağının ortasında bir delik olmasına rağmen yeni bir yatak almayı reddettiğini de sözlerine ekledi.

ELON MUSK VE GRIMES, UZUN YILLARDIR ÇALKANTILI BİR AŞK YAŞIYOR

Öte yandan; Elon Musk ve Grimes, uzun yıllar boyunca oldukça çalkantılı bir ilişki yaşadı. İkili, geçen sonbaharda da yarı ayrı bir hayat sürdürdüklerini açıkladı. Röportajında Musk'ı hala erkek arkadaşı olarak gördüğünü dile getiren Grimes, röportajın yayımlanmasının hemen ardından yaptığı bir Twitter paylaşımında Musk ile tekrar ayrıldıklarını duyurdu. Ünlü şarkıcı, paylaşımında Musk'ı hem hayatının aşkı hem de en iyi arkadaşı olarak görmeye devam edeceğini ifade etti.

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın