Google karanlık mod daha da kararıyor!

Hemen hemen her uygulamada yer alan karanlık mod arama motoru Google'a da gelmişti. Yeni bir güncelleme üzerinde çalışan Google karanlık modu daha da karartmayı hedefliyor. Tam siyah olmayan ve gri bir tona sahip olan karanlık mod artık tabiri caizse simsiyah görünecek.

Google karanlık mod daha da kararıyor!

Aksam.com.tr

Arama motoru Google karanlık mod temasını daha da karartıyor. Google, geçen yılın Şubat ayında yeni bir karanlık modu test ettiğini söyledi ve daha sonra yeni karanlık temanın bu ayın başlarında bir tweet ile masaüstü ve mobil cihazlarda kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Aksam.com.tr'nin The Verge'den aktardığı habere göre; Masaüstü sürümde ortaya çıkan yeni görüntüler karanlık modun gri tonlardan kurtularak tamamen siyaha döndüğünü gösteriyor. Henüz iPhone ve Android modellerde gri tonlarıyla yer alan karanlık modun önümüzdeki günlerde tüm cihazlara entegre olması bekleniyor.

9to5Google, kullanıcıların Google'ın yeni zifiri karanlık modunu görmeye başladığını bildirdi. Önceki karanlık mod, gözleri rahatlatan bir griydi, ancak Google, OLED ve AMOLED ekranlarda gerçekten görünmesi gereken gerçek bir siyaha (#000000) geçti.

  • google
  • google karanlık mod
  • karanlık mod
Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın