Geri sayım başladı! WhatsApp ekim ayından itibaren bu iPhone modellerinde çalışmayacak!

Anlık mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp hem Android hem de iOS işletim sisteminin en çok tercih edilen akıllı telefon uygulamalarından bir tanesi olmayı başardı. WhatsApp'ın ekim ayından itibaren bazı iPhone modellerinde çalışmayacağı ortaya çıktı.

Geri sayım başladı! WhatsApp ekim ayından itibaren bu iPhone modellerinde çalışmayacak!

Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulaması WhatsApp hem Android hem de iOS platformunda milyonlarca cihazda kullanılıyor. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre WhatsApp ekim ayından itibaren Apple'ın bazı iPhone modellerinde çalışmayacak. İşte detaylar...

WhatsApp ile ilgili gelişmeleri ve güncellemeleri önceden yayınlamasıyla tanınan WABetaInfo'nun haberine göre, WhatsApp 24 Ekim'den itibaren bazı iPhone modellerinde çalışmayacak. WABetaInfo'nun paylaştığı ekran görüntüsünde, WhastApp'ın 24 Ekim 2022'den itibaren iOS 10 ve iOS 11 çalıştıran cihazlar için destek sunmamaya hazırlandığı görülüyor.

Ayrıca WhatsApp'ın yardım belgelerindeki "iOS 12 ve daha yenisini çalıştıran iPhone" ibaresi de WABetaInfo'nun iddialarını doğruluyor.

BU MODELLERDE WHATSAPP ÇALIŞMAYACAK

WhatsApp'ın iPhone 5 ve iPhone 5c kullanıcılarının sonbahardan itibaren WhatsApp'ı kullanamayacağı ortaya çıktı. iOS 11 sürümünü kullanan iPhone 5S, iPhone 6 ve iPhone 6S kullanıcıları ise WhatsApp'ı kullanmaya devam edebilmek için ekim ayından itibaren cihazlarını iOS 12'ye güncellemesi gerekiyor.

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın