Binance CEO'sundan Bitcoin tahmini! “İki yıl alacak...”

Binance CEO'su Changpeng Zhao, Bitcoin ile ilgili öngörülerini paylaştı. Bitcoin'in tekrar 70 bin dolar barajını geride bırakmasının 2 yıl alabileceğini belirten Zhao, büyük kripto para projelerinin düşüş eğilimi gösteren piyasalarda hayatta kalabileceğine işaret etti.

Binance CEO'sundan Bitcoin tahmini! “İki yıl alacak...”

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Popüler kripto para alım-satım platformu Binance'in CEO'su Changpeng Zhao, son dönemlerde dünya genelindeki hiper enflasyon nedeniyle yatırımcıların riskli yatırımlardan kaçınma eğilimi göstermesine bağlı olarak ciddi bir düşüş yaşayan Bitcoin ile ilgili öngörülerini paylaştı. Bitcoin'in 70 bin dolar barajını geride bırakmasının 2 yıl alabileceğini belirten Zhao, popüler kripto para biriminin tekrar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının birkaç aydan birkaç yıla kadar uzanabileceğini dile getirdi.

Aksam.com.tr'nin CryptoPotato'dan aktardığı habere göre; Zhao, büyük kripto para projelerinin düşüş eğilimi gösteren piyasalarda hayatta kalabileceğini belirtti. Kripto para pazarı hakkında iyimser bir bakış açısına sahip olduğunu vurgulayan Zhao; yüksek oranda iniş-çıkış olmasının normal olduğunu, kriptonun yeni bir endüstri olduğunu ve fiyat dalgalanmalarının halihazırda beklenen bir gelişme olduğunu da sözlerine ekledi.

ZHAO: "BITCOIN, 2018'DE 3 BİN DOLAR SEVİYESİNDEYDİ"

Zhao ayrıca; birçok kişinin Bitcoin'in 20 bin dolar seviyesine düşmesini oldukça olumsuz karşıladığını, fakat popüler kripto para biriminin birkaç yılda önemli bir yol kat ettiğini dile getirdi. Bitcoin'in 2022'de 20 bin dolar olacağı söylense insanların 2018-2019 yıllarında çok mutlu olacağını hatırlatan Zhao, o yıllarda Bitcoin'in 3 bin ila 6 bin dolar aralığında olduğuna dikkat çekti.

Bitcoin'in geleceği konusunda iyimserliğini koruyan Binance CEO'su ayrıca; 70 bin dolar barajının muhtemelen tekrar aşılacağını, fakat bunun birkaç yıl alabileceğini belirtti. Bununla birlikte Zhao, açıklamasında "Kimse geleceği tahmin edemez" ifadelerine yer verdi. Büyük kripto para projelerinin bu piyasalarda hayatta kalmaya devam edeceğine işaret eden Zhao, daha küçük projelerin birçok zorlukla karşılaşabileceği konusunda uyardı.

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın