ASELSAN, ‘Efes'te yerli teknolojileriyle şov yaptı

ASELSAN, Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı kapsamında askeri teknolojileri yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıttı.

ASELSAN, ‘Efes'te yerli teknolojileriyle şov yaptı

ASELSAN, Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı kapsamında son dönemde geliştirdiği askeri teknolojileri yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıttı. ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün, Efes'in Avrupa'nın en büyük tatbikatlarından olduğunu vurgulayarak, etkinliği milli teknoloji ürünlerini sergilemek için bir fırsat olarak gördüklerini bildirdi. Görgün, şöyle konuştu:

HANGİ ÜRÜNLER VAR?

"Silah kulelerimiz var, elektronik, elektro-optik ürünlerimiz var. Dragoneye elektro-optik sensör sistemimiz, Engerek lazer hedef işaretleme cihazımızın yeni nesil versiyonu var. Deniz araçlarında kullanılan kamera sistemimiz Kırlangıç burada. Helikopterler için tasarladığımız aviyonik sistemlerimiz, yine helikopterler için geliştirdiğimiz kamera sistemlerimiz burada. Tankların üzerinde kullanmaya başladığımız Pulat, Akkor ve Kama'nın da maketleri var."

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın