Apple resmen duyurdu! Merakla beklenen özellik yıllar sonra geliyor

Apple, WWDC22 etkiliği kapsamında birçok yeni özelliğini duyurdu. Etkinlikte, iPad'lere 'Hava Durumu' uygulamasını getireceğini de açıklayan şirketin bu hamlesi, meraklıları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Apple resmen duyurdu! Merakla beklenen özellik yıllar sonra geliyor

Apple, WWDC22 etkinliği kapsamında "Hava Durumu" uygulamasının yıllar sonra iPad'lere getirileceğini açıkladı.

Chip'te yer alan habere göre, Apple en sonunda kendi Hava Durumu uygulamasını iPadOS 16'nın bir parçası olarak iPad'e getiriyor. İlk iPad 2010'da piyasaya sürülmüştü ve cihaz, o zamandan beri resmi bir Hava Durumu uygulamasına hiçbir zaman sahip olmadı. Yani bu gelişme, iPad için bir ilk olma anlamına geliyor.

Şirket, WWDC 2022'de birkaç ekran görüntüsü paylaşarak iPhone'daki uygulamayla karşılaştırıldığında oldukça tanıdık gelebilecek bir görüntü sundu. Uygulamanın arka planı hava durumunu yansıtıyor ve büyük bir istatistik panosu bulunuyor.

UYGULAMAYI EKLEMESİ 12 YIL ALDI

Temel olarak iPhone uygulamasının tablet boyutuna büyütüldüğü söylenebilir. Apple'ın iPad'e bir hava durumu uygulaması eklenmesinin neden 12 yılını aldığı tam olarak belli olmasa da, bu uygulamanın memnuniyetle karşılanacağına eminiz.

Apple resmen duyurdu! Merakla beklenen özellik yıllar sonra geliyor

Apple, WWDC22 etkiliği kapsamında birçok yeni özelliğini duyurdu. Etkinlikte, iPad'lere "Hava Durumu" uygulamasını getireceğini de açıklayan şirketin bu hamlesi, meraklıları tarafından memnuniyetle karşılandı.

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın