Apple, iPhone'lar için yeni bir aksesuar patenti aldı! Arayüzü değiştirecek...

Apple, iPhone'lar için geliştirdiği yeni bir kılıf modelinin patentini aldı. Apple'ın hazırladığı patent dosyasında ortaya çıkan detaylar; yeni kılıfın, senkronize bir şekilde telefonun arayüzünü değiştireceğine işaret etti.

Apple, iPhone'lar için yeni bir aksesuar patenti aldı! Arayüzü değiştirecek...

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

ABD merkezli teknoloji devi Apple, iPhone'lar için geliştirdiği ve telefonla senkronize bir şekilde çalışabilen yeni bir kılıf modelinin patentini aldı. Apple'ın hazırladığı patent dosyasında ortaya çıkan detaylar; yeni kılıfın, cihazlarla eşleşerek geliştirildiği konsepte göre telefonun arayüzünü otomatik olarak değiştireceğine işaret etti. Bu sayede; spor temalı bir kılıf alan kullanıcının cihazının arayüzünün, kılıfla eşleştiği anda spor odaklı hale geleceği belirtildi.

Aksam.com.tr'nin Patently Apple'dan aktardığı habere göre; yeni kılıflar, kendi konseptini telefon arayüzüne yansıtacak. Kılıflara uygun arayüzlerin kullanımı, standart arayüzden çok daha kolay olacak.

APPLE, YENİ KILIF MODELİNİN ÜRETİM TARİHİNİ AÇIKLAMADI

Apple, yeni kılıf modelinin ne zaman üretim aşamasına geçeceğini ya da piyasaya sürüleceğini ise henüz açıklamadı. Kılıfların geliştirildiği temalar arasında; kamera, oyun ve spor temasının da yer alacağı görüldü.

Tüm Teknoloji haberleri için tıklayın