Vitor Pereira 'Onun gibisi Porto'da bile yok' demişti! Fenerbahçelileri şaşırtan ayrılık

Fenerbahçe'de Vitor Pereira döneminde yıldızlaşan Muhammed Gümüşkaya takımdan ayrılıyor. Vitor Pereira'nın geçen sezon 'Onun gibisi Porto'da bile yok' diyerek övdüğü Muhammed Gümüşkaya'nın Vesterlo'ya transfer olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Vitor Pereira 'Onun gibisi Porto'da bile yok' demişti! Fenerbahçelileri şaşırtan ayrılık

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın gözbebeklerinden olan Muhammed Gümüşkaya Westerlo'ya transfer oluyor. Portekizli çalıştırıcı takımdan ayrıldıktan sonra forma şansı bulamayan, İsmail Kartal döneminde Giresunspor'a kiralanan genç futbolcu Jorge Jesus'un da gözüne girememişti.

VITOR PEREIRA'NIN PRENSİ WESTERLO'DA

VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu'nun özel haberine göre; Westerlo ve Fenerbahçe, Muhammed Gümüşkaya transferi için anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertlilerin bonservisiyle gönderdiği genç futbolcunun Vesterlo ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

FENERBAHÇE SONRAKİ SATIŞTAN PAY ALACAK

Yağız Sabucnuoğlu'nun haberinin devamında; Fenerbahçe'nin Muhammed Gümüşkaya'nın Westerlo'dan başka bir takıma transfer olması durumunda %40 pay alacağı ifade edildi. Ayrıca sarı-lacivertlilerin 21 yaşındaki futbolcuyu öncelikli satın alma payı da bulunuyor.

"ONUN GİBİSİ PORTO'DA BİLE YOK"

Vitor Pereira o dönem futbolcusu için "Muhammed Gümüşkaya gibisi Porto'da bile yok" ifadelerini kullanarak oyuncusuna övgüler yağdırmıştı. Portekizli teknik direktör, Gümüşkaya'yı genç olduğu için değil, yeteneği ve kalitesi sebebiyle oynattığını dile getirmişti.

VITOR PEREIRA'NIN VAZGEÇİLMEZİ OLMUŞTU

Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'de görev aldığı dönemde birçok kez ilk 11'de şans verdiği Muhammed Gümüşkaya, Portekizlinin ayrılmasının ardından gözden düşmüştü.

İsmail Kartal'ın teknik direktör olmasının ardından Giresunspor'a kiralanan genç futbolcu, Karadeniz ekibinde dikkat çeken bir performans sergilemişti.

aksam.com.tr

  • vitor pereira
  • fenerbahçe
  • ayrılık
Tüm Sporplus haberleri için tıklayın