Prens Selman'dan Altay Bayındır intikamı! Fenerbahçe'ye dev darbe...

Prens Selman'ın takımı Newcastle United, Altay Bayındır'ı Fenerbahçe'den koparamayınca, sarı-lacivertlilerin transfer etmek istediği Maxi Gomez'e talip oldu. Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı isteyen ancak anlaşamayan Prens Selman'ın ekibi Gomez transferine dahil olunca işler karıştı. İşte transferde son durum ve detaylar...

Prens Selman'dan Altay Bayındır intikamı! Fenerbahçe'ye dev darbe...

VOLE

Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı kadrosuna katamayan Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, Maxi Gomez için Valencia'ya teklif sundu. Sarı-lacivertlilerin uzun süredir görüşme halinde olduğu Uruguaylı golcü için bu gelişme sonrası işler değişti.

FENERBAHÇE PRENS SELMAN İLE ALTAY BAYINDIR'DAN SONRA YİNE KARŞI KARŞIYA

Daha önce İngiliz basınının duyurduğu haberlerde Prens Selman'ın satın aldığı Newcastle United'ın Altay Bayındır ile ilgilendiği ancak Fenerbahçe ile anlaşamadığı ifade edilmişti.

VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Newcastle United ile Fenerbahçe bu kez Maxi Gomez transferi için karşı karşıya geldi.

Sarı-lacivertlilerin Maxi Gomez ile yıllık 2.5 milyon euro ve başarı bonusları karşılığında anlaştığını söyleyen Sabuncuoğlu, oyuncunun kulüplerin anlaşmasını beklediğini belirtti.

PRENS SELMAN FENERBAHÇE'NİN ANLAŞTIĞI İSME GÖZ KOYDU

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında; Valencia'nın Maxi Gomez için Fenerbahçe'den 12 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ve Sarı Kanarya'nın da bu teklifi aşağıya çekmeye çalıştığı ifade edildi.

Newcastle United'ın bu süreçte Uruguaylı golcünün transfer durumunu sorması sonrasında Fenerbahçe'nin pazarlıklarının etkilenip etkilenmeyeceği merak konusu oldu.

Tüm Sporplus haberleri için tıklayın