Eljif Elmas'tan Fenerbahçe'ye dev piyango! Tam 90 katıydı: Müthiş transfer

Eljif Elmas'ta Fenerbahçe'yi de ilgilendiren bir transfer gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe'nin tam 90 katına Napoli'ye gönderdiği Eljif Elmas'ın İngiltere Premier Lig'den talibi çıktı. Sarı-Lacivertliler söz konusu transferden 1,5 milyon euro daha kasasına koymaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Eljif Elmas'tan Fenerbahçe'ye dev piyango! Tam 90 katıydı: Müthiş transfer

aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin astronomik bedelle Napoli'ye gönderdiği Eljif Elmas'ın sürpriz bir talibi çıktı. İtalyan ekibinde gösterdiği performansla dikkat çeken Eljif Elmas, İngiltere Premier Lig'in yolunu tutabilir.

ELJİF ELMAS İNGİLTERE PREMİER LİG'E GİDİYOR

Aksam.com.tr'nin haberine göre Napoli'de teknik direktör Luciano Spalletti'nin takımının vazgeçilmez parçalarından olan Eljif Elmas için Everton resmen devreye girdi. İngiltere Premier Lig'e 2'de 0'la başlayan Everton'da teknik direktör Frank Lampard, Eljif Elmas'ın transferini ısrarla istiyor.

30 MİLYON EURO İSTENİYOR

Napoli'nin ciddi bir teklif gelmedikçe satmayı düşünmediği Eljif Elmas için kapıyı tam 30 milyon eurodan açtığı belirtiliyor. Güncel piyasa değeri 24 milyon euro olan Eljif Elmas'ın transferi Fenerbahçe'yi de yakından ilgilendiriyor.

FENERBAHÇE TAM 90 KATINA SATMIŞTI

Fenerbahçe 2017 yılında sadece 180 bin euroya aldığı Eljif Elmas'ı 2 yıl sonra tam 90 katı fiyatına Napoli'ye satarak müthiş bir transfer başarısı gerçekleştirmişti. Öte yandan Sarı-Lacivertliler, Makedon yıldızın sözleşmesine sonraki satıştan pay da koydurmuştu.

Merih Demiral'a bayram ettiren transfer! Tüm dünya bunu konuşuyor

KASAYA 1,5 MİLYON EURO DAHA GİRECEK

Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre Fenerbahçe, Eljif Elmas'ın sonraki satışından maksimum 1,5 milyon euro daha kazanacak. 22 yaşındaki futbolcunun Everton'a transfer sürecini yakından takip eden Fenerbahçe, kasasına hatırı sayılır bir rakam daha koyacak.

ELJİF ELMAS'IN NAPOLİ KARNESİ

Napoli formasıyla toplam 127 maça çıkan Eljif Elmas 11 gol, 8 asistlik istatistik yakalamıştı. Oyuncunun İtalyan ekibiyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

aksam.com.tr

Tüm Sporplus haberleri için tıklayın