Burak Yılmaz büyük krizin eşiğinden döndü! İlk maçında Hollanda'da gündem oldu...

Burak Yılmaz'ın yaşadığı çalışma izni krizi yüzünden Fortuna Sittard'da forma giyememişti. Yaşanan bu kriz sonrası Ajax ile oynanancak lig maçına yetişememe ihtimali doğan Burak Yılmaz, sorununun çözülmesi sonrası büyük bir problemi atlatmış oldu. Kral lakaplı Milli golcü, yaşadığı sorunu çözdü ve ligde forma giymesinin önünde bir engel kalmadı.

Burak Yılmaz büyük krizin eşiğinden döndü! İlk maçında Hollanda'da gündem oldu...

aksam.com.tr

Fransa Ligue 1'de 2 sezon Lille forması giyen Burak Yılmaz takımından ayrılarak Hollanda'nın yolunu tutmuştu. Fortuna Sittard'a transferi sonrası çalışma izni sorunu yaşayan tecrübeli golcü ilk maçını kaçırmıştı. İlk olarak Aksam.com.tr'nin duyurduğu haberde eski milli futbolcunun ligdeki kritik Ajax maçını kaçırabileceği de belirtiliyordu.

Tüm gözler Burak Yılmaz'ın üzerindeydi! İlk maçta büyük kriz çıktı...

BURAK YILMAZ FORMASINA KAVUŞTU

Aksam.com.tr'nin Vi.nl'den aktardığı habere göre; Burak Yılmaz'ın yaşadığı evrak krizi çözüldü ve milli golcü Hollanda Ligi'ndeki Ajax maçında forma giyebilecek. Fortuna Sittard'ın çok önemli bir katkı almayı umduğu Burak Yılmaz, yeni takımıyla ilk maçına da çıktı.

Fortuna Sittard'ın VVV-Venlo ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçında formasına kavuşan Burak Yılmaz, ilk mücadelesine ilk 11'de başladı.

BURAK YILMAZ'LI FORTUNA SITTARD ŞOV YAPTI

Tecrübeli golcünün ilk 11'de oyuna başladığı VVV-Venlo maçını Fortuna Sittard 6-2 gibi net bir skorlar kazandı. Burak Yılmaz ilk maçında golle buluşamasa da yeni takımındaki neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

aksam.com.tr

Tüm Sporplus haberleri için tıklayın