ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Bitti bu iş! Fenerbahçe'nin yeni stoperi: Malang Sarr Chelsea'den geliyor...

Devre arasında bir stoper transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Malang Sarr için harekete geçti. Chelsea kulübü 24 yaşındaki Fransız stoper için kararını da verdi. İşte Fenerbahçe'nin Malang Sarr transferinde son durum...

9 Aralık 2023 Cumartesi 18:25 | Son Güncelleme:
Bitti bu iş! Fenerbahçe'nin yeni stoperi: Malang Sarr Chelsea'den geliyor...

Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemi hareketliliği sürüyor. Sarı lacivertliler, stoper hattını yıldız bir futbolcuyla güçlendirmenin peşinde. Gündemdeki futbolcu ise Chelsea forması giyen Malang Sarr.

CHELSEA'DEN MALANG SARR KARARI!

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Malang Sarr için sürpriz bir gelişme yaşandı. İngiltere'den gelen bilgilere göre Chelsea, 24 yaşındaki Fransız savunmacının üzerini çizdi. Devre arasında yıldız stoper kesin olarak takımdan ayrılaracak. Chelsea cephesi onun bonservis bedelinde ise kolaylık sağlayacak.

GEÇEN SEZON DA GÜNDEMDEYDİ

Fenerbahçe'nin uzun süredir takip ettiği ve transfer için birçok kez girişimde bulunduğu Malang Sarr, geçtiğimiz sezonu Monaco'da kiralık geçirdi. Yeniden kulübüne dönen başarılı savunmacı, bu sezon Chelsea'de bir maçta bile görev alamadı. Fenerbahçe yönetimi, birkaç sezondur girişimde bulunduğu ancak mutlu sona ulaşamadığı Malang Sarr transferini ocak ayında noktalamak istiyor.

BEŞİKTAŞ'IN DA LİSTESİNDE

Öte yandan Hasan Arat'ın göreve gelmesinin ardından Beşiktaş cephesi de Malang Sarr'ı gündeminde tutuyor. Kariyeri boyunca Chelsea, Porto ve Monaco gibi takımlarda forma giyen Sarr, Fransa A Milli Takım'ında daha önce hiç süre alamadı.

www.aksam.com.tr / Fatih Burak Yıldırım