ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Abdulkadir Bitigen'in Galatasaray-Fenerbahçe karnesi! Abdulkadir Bitigen hangi takımı tutuyor?

Abdulkadir Bitigen, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçında düdük çalacak. Bu sebeple Abdulkadir Bitigen'in yönettiği maçlar ve hangi takımlı olduğu merak konusu oldu. Abdulkadir Bitigen'in babası Galip Bitigen de futbol hakemliği yapmaktaydı. Peki Abdulkadir Bitigen hangi takımı tutuyor? İşte ilk defa Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yönetecek olan Abdulkadir Galatasaray-Fenerbahçe karnesi

28 Aralık 2023 Perşembe 11:32 | Son Güncelleme:
Abdulkadir Bitigen'in Galatasaray-Fenerbahçe karnesi! Abdulkadir Bitigen hangi takımı tutuyor?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Her iki takımın taraftarları, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Abdulkadir Bitigen'in yönettiği maçları araştırmaya koyuldu. Peki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Abdulkadir Bitigen kimdir, nereli? İşte Hakem Abdulkadir Bitigen'in Galatasaray-Fenerbahçe karnesi ve yönettiği maçlar

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak maçta Abdulkadir Bitigen'in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

ABDULKADİR BİTİGEN HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

Abdülkadir Bitigen'in hangi takımı desteklediği tam olarak bilinmemekle birlikte, sosyal medyada konuşulan bilgilere göre Galatasaray takımını tuttuğu iddia ediliyor.

ABDÜLKADİR BİTİGEN KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Abdulkadir Bitigen 12 Şubat 1983 yılında Kayseri'de dünyaya geldi. Abdulkadir Bitigen aynı zamanda Diş Hekimidir.

Şimdilerde 40 yaşında olan Abdulkadir Bitigen, hakemliğe 2007'de başladı.

Süper Lig'de ilk yönettiği maç ise 2014 yılındfaki Eskişehirspor - Konyaspor karşılaşmasıdır.

Babası Galip Bitigen de futbol hakemliği yapmaktaydı.

ABDULKADİR BİTİGEN'İN YÖNETTİĞİ GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇLARI

Abdulkadir Bitigen ilk kez bir Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde düdük çalacak. Hakem Abdulkadir Bitigen daha önce Galatasaray - Beşiktaş ve Fenerbahçe - Trabzonspor maçlarında düdük çalmıştı. İşte Abdulkadir Bitigen'in Galatasaray ve Fenerbahçe karnesi...

ABDULKADİR BİTİGEN'İN FENERBAHÇE KARNESİ

Abdulkadir Bitigen Fenerbahçe'nin 13 maçını yönetmiştir. Bu maçların 10'unda Fenerbahçe sahadan galip ayrılırken, 2'sinde mağlup olmuş, 1'i berabere bitmiştir:

13 Maç | 10 Galibiyet | 1 Beraberlik | 2 Mağlubiyet

Abdulkadir Bitigen Fenerbahçe maçlarında Fenerbahçe'ye 28 sarı kart ve 2 kırmızı kart gösterirken, Fenerbahçe'nin rakibine ise 31 sarı kart ve 4 kırmızı kart göstermiştir.

ABDULKADİR BİTİGEN'İN GALATASARAY KARNESİ

Abdulkadir Bitigen Galatasaray'ın 18 maçını yönetmiştir. Bu maçların 11'inde Galatasaray sahadan galip ayrılırken, 4'ünde mağlup olmuş, 3'ü berabere bitmiştir:

18 Maç | 11 Galibiyet | 3 Beraberlik | 4 Mağlubiyet

Abdulkadir Bitigen Galatasaray maçlarında Galatasaray'a 32 sarı kart ve 2 kırmızı kart gösterirken, Galatasaray'ın rakibine ise 52 sarı kart ve 4 kırmızı kart göstermiştir.