Çatalca yeniden marka olacak

İstanbul Çatalca'da halka hitap eden Başkan Erdoğan, “Bu yaz karayolları ile birlikte burada çok ciddi bir çalışma olacak. Artık böyle çukur, çamur olan bir Çatalca olmayacak” dedi.

Çatalca yeniden marka olacak

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Çatalca İlçesi'nde halka hitap etti. Karayolları'yla Çatalca'da çalışma başlatıldığını belirten Erdoğan şunları söyledi: "Çatalcalı kardeşlerim sizlerle çok müstesna bir günde böyle sürpriz bir araya geldik. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerifi adeta tacı durumunda olan Ramazan Bayramı'nı da geride bıraktık. Ramazan Bayramı'nı da istedim ki Çatalca'da siz kardeşlerimle bir arada geçireyim. Bayramın ertesinde de bugün şöyle belediyemizi bir ziyaret edelim istedim. Sizlerin de burada böyle ani bir araya gelişiniz benim için ayrı bir mutluluk vesilesi oldu. Bundan dolayı gerek başkanıma gerek muhtarlarımıza, gerekse siz değerli Çatalcalı kardeşlerime kalbi şükranlarımı bildiriyorum. Bayramınız tekrar mübarek olsun."

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

"Daha nice bayramlarda bir araya gelmek üzere sizlere kısa bir selamlama yapayım istedim. Yola çıkarken bizim eğitim, sağlık, adalet, emniyet, enerji, ulaşım, tarım tüm bu alanlarda çok büyük sözümüz vardı. Hamdolsun bu sözlerimizi büyük ölçüde yerine getirdik. sağlıkta hastanelerimizde attığımız adımlarla, eğitimde attığımız adımlarla, Türkiye'de 76 üniversitemiz varken şu anda 207 üniversitemiz var. Üniversitemizin olmadığı ilimiz yok."

PEK ÇOK ADIM ATTIK

"Benim Iğdır'daki kardeşim, Muş'taki kardeşim çocuğunu üniversiteye göndermek için İstanbul'a, Ankara'ya değil artık oralardaki üniversitelerde çocuklarını okutma şansları var. Nerelerden nerelere geldik, aynı şekilde Çatalca'da'da alt yapı üst yapıda birçok adımlar attık. Sizler de bunu karşılıksız bırakmadınız ve Mesut kardeşimizi Çatalca'ya belediye başkanı yapmak suretiyle yeni bir dönemi başlattınız. İnşallah birçok adımlardan sonra alt yapıyla beraber şu anda bu yaz inşallah kara yollarıyla birlikte burada çok ciddi bir asfaltlama çalışmasına Mesut kardeşimiz girecek ve Ulaştırma Bakanım da yanımda birlikte yapacakları çalışma artık çukur, çamur olan Çatalca olmayacak. Daha güzel bir hale getirmiş olacağız. Şu anda Ulaştırma Bakanım gerekli bu noktada teminatı verdi ve belediye başkanım da araç gereci tedarik ederek müşterek bir çalışmayla Çatalcamızın alt yapısını da üst yapısını da gerçekleştirmiş olacaklar."

BU İŞİN TAKİBİ BAŞLASIN

"İstiyoruz ki, Çatalca şanına yakışır bir hale gelsin. Tokat'ta bir mandadan bahsettik şimdi Çatalca'da manda kalmadı neredeyse. Manda kaymağı, manda sütü bunlar Çatalca'da bayağı ileriymiş adeta marka. Temennimiz odur ki yani lider bir şey söylediği zaman arkadan bu işin takibi başlar. Takibi başladığında da millet gücü, kuvveti toplar. Her zaman Çatalca'nın yanında olmaya devam edeceğiz. Sizleri bayram ertesinde en kalbi duygularla selamlıyorum. Günümüz kutlu olsun geleceğimiz aydınlık olsun."

Tüm Siyaset haberleri için tıklayın