'Top Gun: Maverick' 19.3 milyon dolarla uçuşa geçti

Tom Cruise'un tüm Amerika'da gişe rekorları kıran filmi 'Top Gun: Maverick' Perşembe günü 19.3 milyon dolar hasılat yaparak gişe uçuşuna başladı.

'Top Gun: Maverick' 19.3 milyon dolarla uçuşa geçti

Ve beklenen oldu... "Top Gun: Maverick", Paramount Pictures ve bir Tom Cruise filmi için şimdiye kadarki en iyi notu belirledi ve tüm zamanların en iyi 10 Imax sonucu arasında yer aldı. Film, Perşembe günü 19.3 milyon dolar hasılat yaparak uçuşa geçti.

1986 yapımı "Top Gun"ın uzun süredir ertelenen devam filmi, Cruise'un kariyerinde 100 milyon dolara gişe hasılatı yapan ilk film olabilir. Olumlu eleştiriler, yüksek beklenti ve nostalji yığınları sayesinde, Skydance tarafından ortaklaşa üretilen ve finanse edilen "Top Gun: Maverick"in hafta sonu boyunca 85 milyon ila 100 milyon dolar arasında bir hasılat elde etmesi bekleniyor.

Galasını Cannes Film Festivali'nde yapan "Top Gun: Maverick" 5 dakika ayakta alkışlandı. Cruise, Maverick rolünü yeniden canlandırdığı filmin galasına, kendisinin pilotluğunu yaptığı helikopterle indi.

1986 yapımı Top Gun'ın devam hikâyesi olan "Top Gun: Maverick", usta pilot Maverick'in bu kez eğitmen olarak hava kuvvetlerine geri dönüşü sonrası gelişen olayları anlatıyor.

"Tereddüt" film incelemesi: Çıkmazını yürüten ve çürüten, tereddütle bakan, susan, konuşan, seven ve çatışan insanların resmigeçidi

Cannes tarihinde en çok alkış alan filmler

Çok katmanlı kırılgan noktaların filmi: "Caos Calmo" (Sessiz Kaos)

  • Top Gun: Maverick
  • Top Gun 2
  • Tom Cruise
  • yeni film
  • devam filmi
Tüm Sinema haberleri için tıklayın