'Thor: Love and Thunder'dan fragman geldi! Christian Bale Marvel'daki ilk çıkışında korkutuyor

Yazar/yönetmen Taika Waititi, 2017 yapımı 'Thor: Ragnarok'un devam filmi 'Thor: Love and Thunder'ın yönetmen koltuğuna oturdu. Heyecanlandıran yeni fragmanda da görüyoruz ki; Christian Bale çok korkunç ve Natalie Portman, Thor'un sevgilisi Jane olarak geri dönüyor.

'Thor: Love and Thunder'dan fragman geldi! Christian Bale Marvel'daki ilk çıkışında korkutuyor

Christian Bale artık bir "Kara Şövalye" değil. Oscar ödüllü oyuncu, 8 Temmuz'da vizyona girecek olan "Thor: Love and Thunder"ın ürkütücü fragmanında Thor'un düşmanı "Gorr the God Butcher" olarak Marvel'daki ilk çıkışını yapıyor.

Filmdeki olaylar Avengers: Endgame'in bıraktığı yerden başlayacak ve adından da anlaşılacağı üzere romantik bir süper kahraman hikayesi etrafında şekillenecek. Seride Natalie Portman'ın canlandırdığı Jane Foster karakterini ilk defa The Mighty Thor'a dönüşmüş olarak izleyeceğiz. Ve fragman, bizler Christian Bale'in canlandırdığı Gorr the God Butcher'la ilk kez tanıştırıyor.

Waititi, filmi "Şimdiye kadar yaptığım en çılgın şey" olarak nitelendirerek, "Kesinlikle her şeyi, her fikri ve her gülünç kavramı, şakayı, gösteriyi veya karakteri bu filme koyduğumuzu hissediyorum. Daha mutlu olamazdım" ifadesini kullandı.

Stan Lee ve Jason Aaron'ın çizgi romanlarına dayanan "Thor: Love and Thunder", Waititi ve Jennifer Kaytin Robinson tarafından yazıldı. Marvel filminin yapımcılığını Kevin Feige, yürütücü yapımcıları Victoria Alonso, Louis D'Esposito ve Todd Hallowell üstleniyor.

"Thor: Love and Thunder" 8 Temmuz'da sinemalarda gösterime girecek.

Sinemanın zor insanları: Polislerin dramını anlatan 5 iyi suç filmi

Önce protesto ettiler sonra ödül verdiler! Cannes'da yuhalanan iyi filmler

  • Thor: Love and Thunder 2022
  • Christian Bale
  • Marvel
  • Natalie Portman
Tüm Sinema haberleri için tıklayın