The Responder: Güçlü ve gerçek bir mini dizi!

Beş bölümlük yeni BBC One draması The Responder'ın ilk bölümü yayınlandı ve büyük övgüler yağdı diziye. Martin Freeman'ın bir polisi canlandırdığı bu suç gerilim dizisi, ödül sezonunda adından çokça söz ettirecek gibi… Peki dizinin konusu ne?

The Responder: Güçlü ve gerçek bir mini dizi!

aksam.com.tr

Mini dizi The Responder'ın ilk bölümü BBC One'da yayınlandı. "Bir gerilim filmi kadar sürükleyici ve bir belgesel kadar derin" yorumu alan polisiye dizinin konusuna ve ilk bölümüne bakalım istedik.

The Responder'ın senaryosu eski bir polis memuru olan Tony Schumacher'e ait.5 bölümlük drama dizisi The Responder'ın başrol oyuncusu Martin Freeman. Freeman kenarda kalmış bir polis memuru olan Chris Carson'ı canlandırıyor. Görevi acil aramalara cevap vermek Carson'ın. Sürekli her şeye hazır olmalı, heyecanlı ve yorucu bir işe sahip ve bozuk bir ruh haline. "Her gece yüzüme tükürük, çizmelerime kan geliyor ve bu asla durmuyor!"

Carson, öfke, acı ve umutsuzluk katmanlarından oluşan bir adam! İlk bölümün gece vardiyasında, Carson bir trafik kazası mahallinde ceset parçalarının toplanmasına yardım eder, komşuların anlaşmazlıklarıyla ilgilenir ve doğal ölüm mahalline gider. Ezcümle "Duygusal enkazın altında boğulan iyi bir adam var."

Yayınlanan ilk bölümüyle övgüye boğulan The Responder, kalan 4 bölümüyle de yerini perçinleyecek ve ödül sezonunda adından söz ettirecek gibi görünüyor. Sürükleyici ve gerilim dolu dizi, insanın kırılgan ve ahlaki yapısına dair de derin gözlemler sunuyor. İnsanoğlunun çaresizliğine sert ve gerçek dokunuşlar sunan The Responder, herkesi hasarlarıyla yüzleştirmeye niyetli!

Kış soğuğunda içinizi ısıtacak ve sizi mutlu edecek 20 film önerisi...

Hafta sonu için 5 farklı ve müthiş gerilim filmi önerisi!

  • polisiye dizi
  • The Responder dizisi
  • en iyi mini diziler
  • suç gerilim dizisi
Tüm Sinema haberleri için tıklayın