“The Matrix Resurrections” için geri sayım başladı

Matrix'e dönüş yaklaşıyor… WB, 'The Matrix Resurrections' için Neo (Keanu Reeves) ve Trinity (Carrie-Anne Moss) gibi ikonik karakterlerin yanı sıra bu bölümde çok önemli olabilecek sekiz yeni karakter posteri yayınladı.

“The Matrix Resurrections” için geri sayım başladı

Aksam.com.tr

Matrix efsanesi için geri sayım başladı. "Bu karakter posterleriyle Matrix'e yeniden girin" başlığıyla tweet'lenen yeni posterler, Matrix'in koduyla süslenmiş ve arka planda filmin en önemli sekiz oyuncusunu içeriyor.

Neo ve Trinity, deniz mavisi ve yeşil renk patlamalarıyla yeni posterde yer aldı. (Matrix'in neon kodunun orijinal renklerine bir nevi saygı duruşu...)

Neil Patrick Harris, Jonathan Groff ve Eréndira Ibarra sırasıyla kırmızı, mavi ve mor renklerde görünürken, Priyanka Chopra Jonas, hem iki tonlu kıyafetini hem de Neo'nun kırmızı ve mavi haplarını anımsatan çift tonlu kırmızı ve mavi bir posterde yer alır.

Lana Wachowski'nin yönettiği ve ortak yazdığı The Matrix Resurrections'ta ayrıca Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson, Daniel Bernhardt, Christina Ricci, Telma Hopkins ve Max Riemelt de rol alıyor.

"The Matrix Resurrections" 24 Aralık'ta vizyonda olacak.

Tükenmişliği aşmak için, ürpertici bir film: Seconds

2021 model 'Hayalet Avcıları'ndan gişe başarısı

  • The Matrix Resurrections
  • poster
  • vizyon tarihi
Tüm Sinema haberleri için tıklayın