Sinemalarda bu hafta: 1'i yerli 4 yeni film var

18 Mart 2022 tarihinden itibaren sinemalarda 1'i yerli 4 film vizyona giriyor. Michael Bay'ın aksiyon filmi 'Ambulans', belgesel film 'Orman Vatandır-Çanakkale Ruhu', usta yönetmen Pedro Almodavar'ın son filmi 'Paralel Anneler' ve animasyon 'Neşeli Kanatlar: Büyük Göç' sinemaseverlerle buluşuyor.

Sinemalarda bu hafta: 1'i yerli 4 yeni film var

Bu hafta biri yerli, dört yeni film sinemaseverlerle buluşacak.

Ambulans (Ambulance)

Michael Bay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen, Eiza Gonzalez, Moses Ingram ve Garret Dillahunt'un başrollerinde oynadığı "Ambulans" izleyiciyle buluşacak. Aksiyon ve gerilim türündeki film, karısının ameliyatı için paraya ihtiyacı olan eski bir askerin, birçok suça bulaşmış, evlatlık erkek kardeşiyle kalkıştığı banka soygununun beklenmedik şekilde gelişmesinin ardından yaşananları konu ediniyor.

Orman Vatandır-Çanakkale Ruhu

Yönetmenliğini Mehmet Balaban ile Mehmet Ali Sevimli'nin üstlendiği, "Orman Vatandır-Çanakkale Ruhu" filmi, Çanakkale'deki ormanların barındırdığı hikayeleri ve ormanları korumaya çalışan insanları odağına alıyor. Belgesel türündeki filmin başrollerini Murat Tavlı, Ferit Kılıç, Harun Kocatürk ve Korkut Çözer paylaştı.

Paralel Anneler (Madres Paralelas)

Oscar ödüllü İspanyol yönetmen Pedro Almodavar imzalı "Paralel Anneler", aynı gün doğum yapan iki kadının hikayesini ele alıyor. Başrollerini Penelope Cruz ve Rossy de Palma'nın paylaştığı filmde ayrıca Aitana Sanchez-Gijon, Milena Smit ve Daniela Santiago da yer aldı.

Neşeli Kanatlar: Büyük Göç (Duck Duck Goose)

Christopher Jenkins'in yönetmenliğini üstlendiği animasyon film "Neşeli Kanatlar: Büyük Göç", yaramaz bir kaz ile iki ördek yavrusu arasında yaşananları anlatıyor.

  • vizyona giren filmler
  • 18 Mart vizyon takvimi
  • Ambulans filmi
  • Paralel Anneler
  • animasyon filmi
  • sinemalarda bu hafta
Tüm Sinema haberleri için tıklayın